Zapraszam wszystkich zainteresowanych do kolejnych dyskusji na temat zarobku filmu Avengers: Koniec gry.
Dla przypomnienia wyniki z Youtuba na tą chwilę 2,757,373
i z moja z piątku 2,753,808,694
No i aktualne spekulacja forumowiczów na ten Weekend
ziomxd 2759mld Pross Tassadar 2760mld MWilk 84 2764,760mld bialywilk11 2765mld
Też to kiedyś sprawdzałem. Prawda jest taka że na świecie maglują go raz na jakiś czas z okazji różnych świat. Ten kotlet już był tyle razy odgrzewany że zaczyna przyprawiać o mdłości. Wydaje mi się że nawet jak go puszczą przed drugą częscią to wcale nie zarobie nie wiadomo ile. Nie licząc kin w ktorych na całym świecie co jakiś czas jest odgrzewany pamiętajmy jeszcze o telewizji gdzie do dziś dzień ciągle go walkują jak Kewina samego w domu na polsacie;) jeśli wejdzie do kin przed kolejną częscią to pojdą na niego tylko fanatycy. Krótki przytyk dla osób którę punktowały Endgame za to że ludzie chodzili po kilka razy do kina po szperajcie w necie jak sprawa wyglądała z Avatarem są pozakładane fora na których ludzie chwalą sie kto ile razy był i wręcz sie ścigają
tak widziałam coś kiedyś. Bez sensu... teraz to można w nieskończoność ponownie puszczać w kinach zarówno endgame jak i avatar. Tak co roku - żeby zarobiły po 100 tys. ;/
swoją drogą niedawno widziąłam info o cz,owieku który był na endgame 103 raz XD
to może ten od tych 103 razy?
ja już bym miała dość filmu - nieważne jak bardzo bym lubiła
Dobra kij z Avatarem, teraz zaczyna się weekend więc albo teraz Endgame będzie top 1, albo w następny. Nie ma inej opcji : >
Ta next tydzień to max, jak nie ten to następny na 1 mln % :D od jutra czy od dziś ostro lecimy :D.
Ale spadki są małe w stosunku do poprzedniego tygodnia, więc raczej powinniśmy wygrać : D
Mnie się wydaje że tak naprawde to on nie ma pomysłu na ten film pierwszy raz Avatar 2 miał być pod koniec 2017 roku pożniej przesunrli na koniec 2018 roku a tym toku ogłosili koniec przyszłego roku. To jest tak jak z tymi ciągłymi apokalipsami ciągle mają być i do nich nie dochodzi. Wydaje mi się że jak już w końcu wejdzie do kin to będzie taka sama grafika i efekty jak w jedynce. Kiedyś ktoś poruszył wątek 3D bez okularów hmmm. nawet jeśli by taki powstał to dalej tylko 3D. Są już techniki leprze od 3D filmy z ruchomymi fotelami zapachem itp albo kina w których są trzy ekrany jednocześnie i na nich też są już puszczane filmy jakoś żaden świata nie zawojował tylko dlatego że był puszczany w innrj technologi niż tradycyjne filmy. Uważam że w dzisiejszych czasach już nie przejdzie myk typu .... poco rozbudowana fabuła skusimy nowymi efektami ;)
może tak być ... to się ociera trochę o zdanie: "jedynka odniosła taki sukces - czuję presję, boję się porażki filmu numer2"
no coś w tym stylu. Albo skoro jedynka odniosła taki sukces to może lepiej nic nie zmieniać ;(
może znowu na mojo będzie więcej ... zobaczymy ... taką kwotę już jakoś powoli się dozbiera
Spokojna głowa, pamiętam tydzień była lekka załamka bo szło wolno, a tu nagle 5 milionów z reszty świata doliczyli + 400 000 w poniedziałek, a teraz na streamie ładnie zapieprza. Spokojnie, pobicie Avatar jest nieuniknione, ja obstawiam, że Endgame już pobił Avatar, teraz w tym momencie : DD
to że przebiję avatara jest już faktem nic sie nie zdaży żeby EG poległo ja bardziej zastanawiam się czy i kiedy nastuka 2,800,000,000$ ;)
wątpie żeby do stukał do 3mld ale szkoda bo szczerze mowiąc miałem cichą nadzieję że uda mu się stać pierwszym filmem w historii z 3 z przodu
ktoś ma pomysł o co chodzi w poście z insta MArvel?
80 years ago it was 1939
80 years from NOW it will be 2099
November 2019
Nie wiem, ale 2099 rok w którym działa się akcja Spider-Mana przyszłości ...
http://en.wikipedia.org/wiki/Spider-Man_2099
Albo chodzi postacie które miały swój pierwszy komiks w latach 1939 hmm może chodzi o Namora, nie raz pojawiała się informacja że ma się pojawić w uniwersum Marvala.
http://marvel.fandom.com/wiki/Namor_McKenzie_(Earth-616)
Dla mnie zarówno ta opcja i jak ta pierwsza równie dobra :) tylko Namor trochę zbyt podobny to Aquamana :(