Zapraszam wszystkich zainteresowanych do kolejnych dyskusji na temat zarobku filmu Avengers: Koniec gry.
Dla przypomnienia wyniki z Youtuba na tą chwilę 2,757,373
i z moja z piątku 2,753,808,694
No i aktualne spekulacja forumowiczów na ten Weekend
ziomxd 2759mld Pross Tassadar 2760mld MWilk 84 2764,760mld bialywilk11 2765mld
Chyba mam sceny że Stanem Lee z dodatkowej wersji filmu...
http://www.youtube.com/watch?v=OwuXs5LEJsc
I żadne prognozy, nierealne wzrosty nie mają przy tym filmie żadnego znaczenia, co pokazał ten tydzień. Ten film rządzi się swoimi prawami... a jak ktoś chce przytaczać zaniżone prognozy... niech przytacza... i tak się nie sprawdzą...
Jasne - mówiłeś tak na ten weeknd i jakoś jest dużo niżej niż obstawiałeś. Problem polega na tym, że jak dotąd te prognozy się sprawdzają w przeciwieństwie do Twoich.
'nierealne wzrosty nie mają przy tym filmie żadnego znaczenia' wiesz, że właśnie w tym zdaniu sam sobie zaprzeczyłeś?
Ten tydzień i weekend będzie wyglądał następująco: każdy fan Marvela - jeśli tylko kino da taką możliwość - wykupi najpierw bilet na Endgame, a następnie na Spidermana i będzie robił 2 filmy jednego dnia.
Mamy podsumowanie ubiegłego tygodnia Worldwide: $2,764,881,856 teraz wygrała bialywilk11 gratulacje :)
nie spodziewałam się, że moje optymistyczne założenie co do box office się spełni XD
Podsumowanie na ten tydzień: Protoss Tassadar 2,775 MWilk84 2,775,775,775 wort801 2,776 mld mld mld bialwilk11 2,776, 800 mld ziomxd 2,777 mld Lukiton0589 2,780 mld
Sprawdźcie sobie czy gdzieś się nie machnąłem :)
Na instagramie braci russo pojawiła się grafiką z okiem z logo comic co u w San Diego. Myślę że możemy sie spodziewać dużych wieści tam i możliwe że faktycznie oglosza następne filmy
Dzięki za info :) mam pytanko czy na youtube przewiduje wyniki na weekend ? pytam się ponieważ przez chwilę o około 9 na całej stronie był napisz End Game 2,76,000,00 i fajerwerki.
Te fajerwerki od jakiegoś czasu pokazują się przy osiągnięciu pełnych kwot nabitych , lub pełnych kwot brakujących do zrównania się z Avatar-em jak ktoś wrzuci im jakąś darowiznę to też są fajerwerki z kwotą i loginem darczyńcy. W niedzielę taką sytuację widziałem. Wydaje mi się że jak by zakładali wyniki na weekend to by raczej było 2,770,000,000 .
2,7600,000,000 to już historia :)
Wydaję mi się że na chwilę obecną i tak za wolno idzie licznik. Wczoraj jak wrzucili zarobek ze stanów na box office to prawie się zrównał z YT a pamiętajmy że na YT się zlicza niby z całego świata.
szczerze myślałam, że dziś bardziej przyśpieszy licznik ...
no na YT niby z całego świata, ale pamiętajmy jak okrojone są kina plus za ostatni weekend mamy kwotę do świata na mojo doliczoną: $2,600,730 - może przy takim poziomie świat aktualizują w weekend, lub raz na dzień - w tygodniu kwota ta może być dużo mniejsza
kwota z dnia premiery FFH: $585,678 - szczerze liczyłam na chociaż 1 mln; może we weekend nadrobi
Też się troszkę zawiodłem na spływach z wtorku , ale wydaje mi się i mam taką nadzieję że w Stanach ludzie po prostu czekają na długi weekend i wtedy licznik przywali porządnie. Uważam że te cztery dni które zaczną się w czwartek pokażą ostatecznie czy gonienie za Avatarem skończy się przegonieniem go o jakieś grosze czy licznik przebiję 2,800,000,000 liczę, że sprawdzi się druga opcja. Nad mienie że opcja że nie dogoni Avatara już raczej nie jest możliwa i osoby które tak uważają wprowadzają czarnowidztwo. :)
W takim tempie jak teraz idzie stream to 2,768 mld będzie około 3 w nocy czasu polskiego plus minus 30 min
oO Właśnie się zastanawiałem, czy czegoś nie mają : D
Ale dojdą jeszcze wyniki z reszty świata na bank : >
A właśnie się zastanawiałąm, dlaczego premiera FFH jest w środku tygodnia - a to długi weeknd. :)
No przydałaby się jakaś zmiana już na pierwszym miejscu - Avatar zdecydowanie za długo tam jest. Jeśli ie Endgame - trudno znaleźć inny film który pobije go w najbliższym czasie.
Wieść gminna niesie, że po Far Frome Home można spodziewać się przekroczenia 1mld XD
zaznaczam - jeszcze nie oglądałam FFH - ale podobno spiderman jest bardzo dobry, i gdzieś wyczytałam, że podobno Holand ma podpisane kontrakt jeszcze na kilka filmów - więc może faktycznie Spiderman będzie jedną osią MCU: jaka w tym prawda nie wiem - nie chce mi się szukać info na necie. Jeśli pobije wynik Capitan Marvel - to byłoby coś.
też to czytałem.
3 filmy jak jest nastolatkiem
3 filmy jak jest na studiach
3 ostatnie jak już jest dorosłym spider-manem
W sumie dobrze dobrali aktora jeszcze jest młodziutki i właśnie wchodzi 2 film z nim w roli głównej.
Zastanawia mnie jaki będzie spider-man senior :D
Ja nie przyznam szczerze że pierwsza cześć mnie bardzo zawiodła pod kątem fabularnym i za dużej zmiany w równaniu z komiksami...
Pierwsza część była słabiutka. Jak ją oglądałem to miałem wrażenie że ją na szybko nakręcili żeby pająka można było wprowadzić do Avengers. Przed chwilą czytałem że ta część podobno się bardziej opiera o komiksy i że są fajne sceny po napisach.
Już mam bilety na sobotę więc w sobotę wieczorkiem będę miał wieści z pierwszej ręki :) oczywiście bez spojlerowania XD
Film w sumie był ok według mnie, na temat komiksów się nie wypowiadam bo akurat nigdy nie byłem fanem tej postaci.
Też uważam że Film był ok ale zabraklo mu czegoś. Nawet nie wiem czego... Ale dam szansę - niektóre postacie też miały słabsze filmy solo.
Komiksy dopiero nadrabiam - Spiderman i Thor także daleko mi jeszcze do wypowiadania się. Ale lubię słuchać uwagi innych na temat różnic. Zawsze to ciekawe spojrzenie.
Liczę na to , że przebije Capitan Marvel. CM był fajnym filmem ale jako film samodzielny. Do samego MCU byt dużo nie wniósł , zwłaszcza EG pojawiła się praktycznie gościnnie trochę na początku i chwilkę na finałowej rozgrywce.
Moim zdaniem jak by jej w tym filmie nie było to na niczym by nie stracił ale powtarzam to jest tylko moje zdanie. :)
dodatkowo Holand coraz częściej wypowiada się na temat ewentualnych filmów wspólnych z innymi bohaterami, np. dr Strange (to tylko jego wypowiedzi).
Co do Cap. Marvel - zgadzam się, ale myślę, że ona dostanie swoją historię teraz w następnych fazach. Jest niby na siłę, ale Marvel już udowodnił że potrafi z wyprzedzeniem mocno coś planowąć - więc mam nadzieję. Ja na razie widzę dwie osie - jedna z cap. marvel; druga z pająkiem. W sumie zobaczymy już w lipcu co planują XD
Pamiętaj o strażnikach galaktyki razem z Thorem. w sumie już chodzą słuchy o trzeciej części Strażników do tego dochodzą jeszcze Ethernals jak to ładnie po układają może się stworzyć bardzo ciekawe kolejne uniwersum :)