Avengers: Koniec gry

Avengers: Endgame
2019
8,0 195 tys. ocen
8,0 10 1 195312
7,0 67 krytyków
Avengers: Koniec gry
powrót do forum filmu Avengers: Koniec gry

Zapraszam wszystkich zainteresowanych do kolejnych dyskusji na temat zarobku filmu Avengers: Koniec gry.

Dla przypomnienia wyniki z Youtuba na tą chwilę 2,757,373
i z moja z piątku 2,753,808,694

No i aktualne spekulacja forumowiczów na ten Weekend
ziomxd 2759mld Pross Tassadar 2760mld MWilk 84 2764,760mld bialywilk11 2765mld

ocenił(a) film na 10
wort801

co do premier - chciałabym jeszcze dodać, że daty -bez tytułów - są już ogłoszone oficjalnie, możesz sobie sprawdzić ile będzie w takcie roku. Tylko musisz poszukać rozpiski dla Disney

bialywilk11

Akurat widziałem już rozpiski dla Disney ale dzięki :)

ocenił(a) film na 10
wort801

No i tak gadali, że zabraknie 10-30 mln czy ileś, ale ja zawsze wierzyłem, że damy radę przebić Avatarka i go pokonamy :D.

ziomxd

Damy radę :)

ocenił(a) film na 10
wort801

mam wrażenie, że jeśli w nadchodzącym tygodniu wokół premiery FFH zmniejszymy dystans do 10 mln - lub poniżej (co by było lepsze) to wygramy :)

bialywilk11

Teraz w weekend będzie brakowało mniej niż 15 ;)

ocenił(a) film na 10
wort801

Jak nic będzie 2,760 miliarda, wystarczy zobaczyć stream oraz tam aktualną godzinę : >

ocenił(a) film na 10
Protoss_Tassadar

zgadzam się :)
no i bazując na youtube - przekroczyliśmy kolejną granicę - brakuje mniej niż 30 mln ;)

ciekawe jak poradzi sobie w tygodniu :)

ocenił(a) film na 10
bialywilk11

No teraz czas na poniżej 20 mln, potem 10 i Final Round hehe.

ocenił(a) film na 10
Protoss_Tassadar

z mojo na ten weeknd: Avengers: Endgame BV $5,537,000 - ladnie jest - oczywiście szacowane

ocenił(a) film na 10
Protoss_Tassadar

Hehe jednak przegram bo teraz już jest 2,759,407,101 :D. coś czuje, że do 2,760,5 dojedzie ;), szybko to leci :D. 28,5 mln do końca chłopaki :D.

ocenił(a) film na 10
ziomxd

No ty już przegrałeś jak i ja ; >

ocenił(a) film na 10
wort801

pozwole sobie na korekte ja obstawialem 2,762mld ;)

ocenił(a) film na 10
wort801

wiecie może ile było łącznie na box office zanim sie zwiesiły wyniki ze świata??

ocenił(a) film na 10
MWilk84

na mojo? chyba: 2,753

ocenił(a) film na 10
bialywilk11

chodzi mi o czas jak dodali wyniki z USA czy zdążyli dodać też ze świata zanim się coś po przestawiało czy dodali tylko USA teraz pokazuje zatobki ze świata 1,920000tyś :) i zastanawiam się czy nie dodali wystarczającej ilości zer podczas wprowadzania czy to jest szacowany zarobek za weekend

ocenił(a) film na 10
MWilk84

a to przepraszam, nie zauważyłam - faktycznie coś im się popsuło. Mam nadzieję, że ktoś zapomniał zer dopisać :)
W tym przypadku nie pomogę, patrzyłam wczoraj

ocenił(a) film na 10
bialywilk11

spoko dzięki ;)

ocenił(a) film na 10
bialywilk11

i przez to Titanic wrócił na 2 miejsce w global

ocenił(a) film na 10
bialywilk11

Coś się popsuło, Endgame na 72 miejscu xD

ocenił(a) film na 10
Protoss_Tassadar

ba, tego nikt się nie spodziewał - my obstawiamy kiedy pierwsze miejsce a Endgame spada XD

ocenił(a) film na 10
bialywilk11

hehe ktoś okradł bank z kasą i trzeba będzie zbierać od nowa ;) a już było widać mete :D

ocenił(a) film na 10
Protoss_Tassadar

poprawili wyniki ten weekend poszedł po badzie Worldwide: $2,761,318,161(estimate) ciekawe ile bedzie jutro jak poprawią zarobek :)
2mln więcej niż pokazuje You Tube na tą chwilę

ocenił(a) film na 10
MWilk84

Jak jeszcze ta wersja specjalna wyjdzie w innych krajach to na bank przebiją Avatara.

ocenił(a) film na 10
Protoss_Tassadar

Mam nadzieję. Bo dziś czytałam opinie, że bez ponownego wprowadzenia po jakimś czasie znowu nie da rady. W sumie to mi się już nie chce rozważać za j przeciw po prostu obserwuje. :)

ocenił(a) film na 10
MWilk84

Jest moc :D Czuć siłę fanów! Jest 2,761,543,561 teraz na YT. i brakuje 26,4 mln już coraz bliżej :D

ocenił(a) film na 10
ziomxd

Ale teraz coś wolno idzie ; <

ocenił(a) film na 10
wort801

Odświeżyli zarobek ze świata$1,922,991,959 Worldwide: $2,764,310,120 Wychodzi na to że ten tydzień rozbija bank czekamy jeszcze na odświeżenie z USA. Jeśli to nie jest jakiś kolejny błąd podczas wpisywania to w tym tygodniu ENDGAME łamie wszystkie schematy.

ocenił(a) film na 10
MWilk84

I chyba wygrałeś zakład : D Fajnie jakby ta wersja rozszerzona trafiłą do innych krajów + premiera Spider-Mana może dać duży boost : >

ocenił(a) film na 10
MWilk84

No cóz. Po odświeżeniu świata i USA wynik 2,765 mld czyli mamy przyrost o 15 mln w skali tygodnia... i przy weekendzie premiery Far From Home będzie moje 2,780 mld. Zobaczycie

ocenił(a) film na 10
lukiton0589

Premiera 5 lipca jest w Polsce. Yroxzysta światowa była już 26 czerwca. W Chinach była 28 czerwca i są już wyniki na mojo wstępne. Więc nie wiem o jakim weekendzie mówisz.

ocenił(a) film na 10
bialywilk11

Zastanów się nad tym co piszesz. 28 czerwca była premiera tylko w Chinach, Honkongu i Japonii oraz uroczysta premiera w USA (dla wąskiej elity, kilka kin, dziennikarze i celebryci, nie masówka). W pozostałych krajach premiera Far from Home startuje albo dziś, albo jutro (w tym USA wszystkie kina), więc nadchodzący weekend, a właściwie od czwartku (4 lipca w USA - dzień Niepodległości) będzie prawdziwe napędzanie Endgame poprzez prawdziwy pierwszy weekend Far from Home. Zresztą mamy już wyniki z poniedziałku i w samym USA Endgame zarobił prawie kolejny 1 mln - w poniedziałek!

ocenił(a) film na 10
lukiton0589

A czy tego właśnie nie napisałam? Uroczyste USA itp. Miałam przepisywać cały harmonogram?

ocenił(a) film na 10
bialywilk11

To po co w ogóle podajesz USA; jak największy skok właśnie będzie w USA od dzisiejszej nocy i przez nadchodzący weekend? Uroczysta premiera to żadna premiera. To jak szukanie igły w stogu siana

ocenił(a) film na 10
lukiton0589

USA 2 July 2019 - imdb

Według tego co piszesz stream na YouTube powinien szaleć od rezerwacji biletów itp.

ocenił(a) film na 10
bialywilk11

Ostatnio nie szalał, ale były duże sprostowania na +

ocenił(a) film na 10
lukiton0589

jasne ... w sumie po co ja się wypowiadam - ludzie mają po 10-15 lat w zawodzie - analizują rynek, mają dostęp do danych, ale przecież się mylą ... dlaczego? bo tak ... bez żadnego logicznego fundamentu

ocenił(a) film na 10
bialywilk11

korekta, nie sprostowanie

ocenił(a) film na 10
bialywilk11

Taa... tak świetnie analizują, że w ostatni weekend było prawie 3 razy więcej niż przewidywali

ocenił(a) film na 10
lukiton0589

za to Twoje spełniają się...
powinniśmy już mieć 3 mld

ocenił(a) film na 10
bialywilk11

szczególnie, że w dniu FFH, endgame $585,678 - także gdzie te podwójne bilety?

ocenił(a) film na 10
bialywilk11

Poczekaj na sprostowanie wyniku po weekendzie i wtedy się mądrzyj. A nie wróć zamilkniesz, bo Endgame przekroczy 2,780 mld

ocenił(a) film na 10
lukiton0589

(1) sprostować to można wiadomość ... kwota podlega korekcie - jak już rozmawiamy - ale to w przypadku pomyłek.
(2) szacunkowe (estymowane) wartości podlegają aktualizacji o wartości rzeczywiste - na podstawie zebranych danych - więc tutaj lepszym zwrotem według mnie jest aktualizacja.
(3) nie mam na co czekać, bo wartości z weekendu są zaktualizowane.

ocenił(a) film na 10
lukiton0589

I zapewne kiedyś się spełnią Twoje marzenia o przekroczeniu kwoty 2 780 -spokojnie, bo skoro już prawie od miesiąca ją zwiastujesz to będzie. Jedak jak czas pokazuje - do sprawy podchodzi się na spokojnie i z realnym założeniem, bez nadmiernego założenia o swojej nieomylności.

ocenił(a) film na 10
wort801

Dobra lecimy kolejny zakład, ja daję 2,775 miliarda : >

ocenił(a) film na 10
Protoss_Tassadar

nie wygrałem ja obstawiałem 2,762 mld , ale w taki sposób bardzo chętnie będę przegrywał :)
Zobaczymy czy dobiją jakieś grosze z USA dzisiaj w nocy.

ocenił(a) film na 10
MWilk84

No będzie za jakiś czas 2,765 miliarda : > I jestem ciekaw ile Endgame będzie zarabiał przy premierze Spider-Mana : >

ocenił(a) film na 10
Protoss_Tassadar

właśnie odświeżyli You Tube jednym rzutem wstrzeliło się prawe 3mln :D

ocenił(a) film na 10
MWilk84

Wiem widziałem, i to spoza USA chyba doszło : >

ocenił(a) film na 10
Protoss_Tassadar

zgadza się USA dalej (estimate)