Zapraszam wszystkich zainteresowanych do kolejnych dyskusji na temat zarobku filmu Avengers: Koniec gry.
Dla przypomnienia wyniki z Youtuba na tą chwilę 2,757,373
i z moja z piątku 2,753,808,694
No i aktualne spekulacja forumowiczów na ten Weekend
ziomxd 2759mld Pross Tassadar 2760mld MWilk 84 2764,760mld bialywilk11 2765mld
co do premier - chciałabym jeszcze dodać, że daty -bez tytułów - są już ogłoszone oficjalnie, możesz sobie sprawdzić ile będzie w takcie roku. Tylko musisz poszukać rozpiski dla Disney
No i tak gadali, że zabraknie 10-30 mln czy ileś, ale ja zawsze wierzyłem, że damy radę przebić Avatarka i go pokonamy :D.
mam wrażenie, że jeśli w nadchodzącym tygodniu wokół premiery FFH zmniejszymy dystans do 10 mln - lub poniżej (co by było lepsze) to wygramy :)
Jak nic będzie 2,760 miliarda, wystarczy zobaczyć stream oraz tam aktualną godzinę : >
zgadzam się :)
no i bazując na youtube - przekroczyliśmy kolejną granicę - brakuje mniej niż 30 mln ;)
ciekawe jak poradzi sobie w tygodniu :)
z mojo na ten weeknd: Avengers: Endgame BV $5,537,000 - ladnie jest - oczywiście szacowane
Hehe jednak przegram bo teraz już jest 2,759,407,101 :D. coś czuje, że do 2,760,5 dojedzie ;), szybko to leci :D. 28,5 mln do końca chłopaki :D.
wiecie może ile było łącznie na box office zanim sie zwiesiły wyniki ze świata??
chodzi mi o czas jak dodali wyniki z USA czy zdążyli dodać też ze świata zanim się coś po przestawiało czy dodali tylko USA teraz pokazuje zatobki ze świata 1,920000tyś :) i zastanawiam się czy nie dodali wystarczającej ilości zer podczas wprowadzania czy to jest szacowany zarobek za weekend
a to przepraszam, nie zauważyłam - faktycznie coś im się popsuło. Mam nadzieję, że ktoś zapomniał zer dopisać :)
W tym przypadku nie pomogę, patrzyłam wczoraj
ba, tego nikt się nie spodziewał - my obstawiamy kiedy pierwsze miejsce a Endgame spada XD
hehe ktoś okradł bank z kasą i trzeba będzie zbierać od nowa ;) a już było widać mete :D
poprawili wyniki ten weekend poszedł po badzie Worldwide: $2,761,318,161(estimate) ciekawe ile bedzie jutro jak poprawią zarobek :)
2mln więcej niż pokazuje You Tube na tą chwilę
Jak jeszcze ta wersja specjalna wyjdzie w innych krajach to na bank przebiją Avatara.
Mam nadzieję. Bo dziś czytałam opinie, że bez ponownego wprowadzenia po jakimś czasie znowu nie da rady. W sumie to mi się już nie chce rozważać za j przeciw po prostu obserwuje. :)
Jest moc :D Czuć siłę fanów! Jest 2,761,543,561 teraz na YT. i brakuje 26,4 mln już coraz bliżej :D
Odświeżyli zarobek ze świata$1,922,991,959 Worldwide: $2,764,310,120 Wychodzi na to że ten tydzień rozbija bank czekamy jeszcze na odświeżenie z USA. Jeśli to nie jest jakiś kolejny błąd podczas wpisywania to w tym tygodniu ENDGAME łamie wszystkie schematy.
I chyba wygrałeś zakład : D Fajnie jakby ta wersja rozszerzona trafiłą do innych krajów + premiera Spider-Mana może dać duży boost : >
No cóz. Po odświeżeniu świata i USA wynik 2,765 mld czyli mamy przyrost o 15 mln w skali tygodnia... i przy weekendzie premiery Far From Home będzie moje 2,780 mld. Zobaczycie
Premiera 5 lipca jest w Polsce. Yroxzysta światowa była już 26 czerwca. W Chinach była 28 czerwca i są już wyniki na mojo wstępne. Więc nie wiem o jakim weekendzie mówisz.
Zastanów się nad tym co piszesz. 28 czerwca była premiera tylko w Chinach, Honkongu i Japonii oraz uroczysta premiera w USA (dla wąskiej elity, kilka kin, dziennikarze i celebryci, nie masówka). W pozostałych krajach premiera Far from Home startuje albo dziś, albo jutro (w tym USA wszystkie kina), więc nadchodzący weekend, a właściwie od czwartku (4 lipca w USA - dzień Niepodległości) będzie prawdziwe napędzanie Endgame poprzez prawdziwy pierwszy weekend Far from Home. Zresztą mamy już wyniki z poniedziałku i w samym USA Endgame zarobił prawie kolejny 1 mln - w poniedziałek!
A czy tego właśnie nie napisałam? Uroczyste USA itp. Miałam przepisywać cały harmonogram?
To po co w ogóle podajesz USA; jak największy skok właśnie będzie w USA od dzisiejszej nocy i przez nadchodzący weekend? Uroczysta premiera to żadna premiera. To jak szukanie igły w stogu siana
USA 2 July 2019 - imdb
Według tego co piszesz stream na YouTube powinien szaleć od rezerwacji biletów itp.
jasne ... w sumie po co ja się wypowiadam - ludzie mają po 10-15 lat w zawodzie - analizują rynek, mają dostęp do danych, ale przecież się mylą ... dlaczego? bo tak ... bez żadnego logicznego fundamentu
Taa... tak świetnie analizują, że w ostatni weekend było prawie 3 razy więcej niż przewidywali
Poczekaj na sprostowanie wyniku po weekendzie i wtedy się mądrzyj. A nie wróć zamilkniesz, bo Endgame przekroczy 2,780 mld
(1) sprostować to można wiadomość ... kwota podlega korekcie - jak już rozmawiamy - ale to w przypadku pomyłek.
(2) szacunkowe (estymowane) wartości podlegają aktualizacji o wartości rzeczywiste - na podstawie zebranych danych - więc tutaj lepszym zwrotem według mnie jest aktualizacja.
(3) nie mam na co czekać, bo wartości z weekendu są zaktualizowane.
I zapewne kiedyś się spełnią Twoje marzenia o przekroczeniu kwoty 2 780 -spokojnie, bo skoro już prawie od miesiąca ją zwiastujesz to będzie. Jedak jak czas pokazuje - do sprawy podchodzi się na spokojnie i z realnym założeniem, bez nadmiernego założenia o swojej nieomylności.
nie wygrałem ja obstawiałem 2,762 mld , ale w taki sposób bardzo chętnie będę przegrywał :)
Zobaczymy czy dobiją jakieś grosze z USA dzisiaj w nocy.
No będzie za jakiś czas 2,765 miliarda : > I jestem ciekaw ile Endgame będzie zarabiał przy premierze Spider-Mana : >