Avengers: Koniec gry

Avengers: Endgame
2019
8,0 195 tys. ocen
8,0 10 1 195286
7,0 67 krytyków
Avengers: Koniec gry
powrót do forum filmu Avengers: Koniec gry

brak logiki

ocenił(a) film na 9

Jestem świeżo po seansie i wypisuję pierwsze co mi przychodzi do głowy...

1. Thanos wymazał połowę istnień a Ziemia wyglądała jakby po prostu zniknęło życie, podczas gdy powinniśmy mieć 3.5 mld ludzi, a nawet jeśli nie poszła połówka istnień po gatunkach, to powinno być mnóstwo innych "żyjątek" - rośliny o dziwo nie zniknęły, a też życie... xD
2. Iron Mana i Nat powinni pstrykiem palców przywrócić. I... Vision... I... dopiszcie kogo jeszcze xD
To największe (bo te dot. czasu łykam jak pelikan, choć pewnie mi przejdzie xD) - imho były też błędy przy Cpt Marvel, Nebuli, jak se przypomnę to dopisze - zapraszam do dyskusji.

ocenił(a) film na 7
kjukaduf

Niewykluczone, ze Vision powroci ale kiedy indziej. W ogole ta postac w oprzedniej czesci byla poniewierana jak jakis uczniak, a to zdaje sie dosyc silny superbohater :)

ocenił(a) film na 9
Qjaf

To prawda, Vision w drugiej części został przedstawiony jako zdecydowany OP, w 3 troszkę jak przestraszone dziecko. Kupuje mnie jedynie wersja, że tak wygląda miłość.

ocenił(a) film na 9
Qjaf

Możliwe że wróci w Czarnej Panterze 2

ocenił(a) film na 10
kjukaduf

Pstryknięcie przywracało osoby które były pstryknięte a nie martwe

ocenił(a) film na 9
mixsi1234

Ok, to by było logiczne, gdyby nie to, że Thanos rękawicą robił co chciał. To ja kce... cheesburgera.

ocenił(a) film na 9
kjukaduf

Mogli by wziąć rękawice i zrobić to co Thanos zrobił by zabrać kamień Visionowi i tak uratować Tonego