Czytam sobie niektóre komentarze.....i nie mogę uwierzyć czy to trollowanie? jak można narzekać i marudzić na ten film? ok nie każdy gatunek każdego pasjonuje ale jak widzę komentarze że "film za długi", "nielogiczny" czy coś w tym stylu to mam ochotę walić łbem w ścianę
Ludzie ogarnijcie się...
Nie wiem jak ty ale ja wyłapałem bardziej logiczne argumenty w komentarzach uzasadniające wady tego filmu. Dziwienie się, że ktoś ma odmienne zdanie śmieszy mnie. Jakby dozwolona była tylko jedna możliwość oceny tej produkcji. Zastanów się co piszesz.
Jeśli oceniłeś ten film na 10 i jedyne co masz do powiedzenia to nażekanie na niskie oceny bez jakiej kolwiek argumentacji na korzyść tego filmu to faktycznie wal tym łbem w ściane ile wlezie może zmądrzejesz.
A o czym ludzie mają pisać na forum? Tworzyć peany pochwalne ku czci wielkich braci Russo? Od tego jest forum, żeby pogadać o logice lub jej braku, o tym co się podobało a co nie, czy film był za długi, czy za krótki. Właśnie tutaj można, ba, wręcz trzeba sobie ponarzekać, bo w prawdziwym świecie nikt by nie chciał słuchać takiego ględzenia xD