Avengers: Koniec gry

Avengers: Endgame
2019
8,0 195 tys. ocen
8,0 10 1 195286
7,0 67 krytyków
Avengers: Koniec gry
powrót do forum filmu Avengers: Koniec gry

poważnie?

ocenił(a) film na 10

Czytam sobie niektóre komentarze.....i nie mogę uwierzyć czy to trollowanie? jak można narzekać i marudzić na ten film? ok nie każdy gatunek każdego pasjonuje ale jak widzę komentarze że "film za długi", "nielogiczny" czy coś w tym stylu to mam ochotę walić łbem w ścianę
Ludzie ogarnijcie się...

ocenił(a) film na 2
FanatykFutra

Nie wiem jak ty ale ja wyłapałem bardziej logiczne argumenty w komentarzach uzasadniające wady tego filmu. Dziwienie się, że ktoś ma odmienne zdanie śmieszy mnie. Jakby dozwolona była tylko jedna możliwość oceny tej produkcji. Zastanów się co piszesz.

ocenił(a) film na 5
FanatykFutra

Jeśli oceniłeś ten film na 10 i jedyne co masz do powiedzenia to nażekanie na niskie oceny bez jakiej kolwiek argumentacji na korzyść tego filmu to faktycznie wal tym łbem w ściane ile wlezie może zmądrzejesz.

FanatykFutra

A o czym ludzie mają pisać na forum? Tworzyć peany pochwalne ku czci wielkich braci Russo? Od tego jest forum, żeby pogadać o logice lub jej braku, o tym co się podobało a co nie, czy film był za długi, czy za krótki. Właśnie tutaj można, ba, wręcz trzeba sobie ponarzekać, bo w prawdziwym świecie nikt by nie chciał słuchać takiego ględzenia xD