Jak dla mnie miłym zaskoczeniem , jest fakt iż niniejszy film zostanie , w pełni po Polsku zdubbingowany . Jestem fanem Polskiej polonizacji , zarówno w grach , jak i w filmach . Zobaczymy , jak wyjdzie , mam nadzieję ,że w miarę dobrze .
kolejny przeintelektualizowany troll ktory z braku zajec cedzi swoj jad poprzez internet. swoje tepe pouczenia wciskaj kolezkom a nie mi. pisze tak jak mam na to ochote, ja ak ci sie nie podoba to zawrzyj gebe i nie czytaj.
Przeczytaj swój ostatni post i zobacz kto tu cedzi jadem . Mistrzem konwersacji to ty nie jesteś. Chyba jesteś typem takiego gośćia , który najpierw coś robi a potem pomyśli. Zanim napiszesz kolejny głupi post pod moim adresem to może najpierw pomyśl. To naprawde nie boli.
Jest zwiastun z dubbingiem http://www.youtube.com/watch?v=qgukLUNLCME sami oceńcie .....
Już po seansie . Z czystym sumieniem mogę przyznać ,że dubbing jest dobry ( są oczywiście pewne niedociągnięcia ) . Najbardziej podobała mi się zdubbingowana postać Kapitana Ameryki :P Aha , mam jeszcze inną wiadomość będąc w kinie na " Avengers " widziałem zwiastun filmu " The Amazing Spider Man " z polskim dubbingiem , zobaczymy czy w Polsce film zostanie wydany w pełni spolszczony , czy będzie jak wcześniej z filmem " Tron " , nad którym trwały pracę dubbingowe ,ale projekt z dubbingiem został zawieszony ....
Dzięki za podzielenie się swoimi wrażeniami kolego . Ja dzisiaj też miałem jechać na seans z dubbingiem rzecz jasna ale wyjazd niestety nie wypalił. Wstępnie jestem umówiony na czwartek. Co do zdubbingowanego zwiastunu Niesamowitego Spidermana to już doszła do mnie ta wiadomość. Miejmy tylko nadzieje , że dubbing do tego filmu stanie się faktem i nie zrobią takiego numeru jak z filmem Tron Dziedzictwo. Powiedz tylko kolego czy sala kinowa na seansie z dubbingiem była wypełniona czy świeciła pustkami.
Zarezerwowałem 4 ostanie miejsca ( byłem w towarzystwie znajomych ) . Większość widowni stanowiły 10-12 letnie dzieci z rodzicami :)
Cześć kolego. Wreszcie udało mi się obejrzeć Avengers z polskim dubbingiem i jeżeli chodzi o polską wersje językową to dla mnie mistrzostwo świata. Jedyny głos do którego musiałem się przyzwyczajać to Stelmaszyk jako Fury ale z czasem i on jak dla mnie dał rade. Życzył bym sobie więcej tak wysokiego poziomu jeżeli chodzi o polski dubbing. Teraz nic jak tylko czekać na Niesamowitego SpiderMana. Pozdrawiam.