Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347859
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Jak dla mnie miłym zaskoczeniem , jest fakt iż niniejszy film zostanie , w pełni po Polsku zdubbingowany . Jestem fanem Polskiej polonizacji , zarówno w grach , jak i w filmach . Zobaczymy , jak wyjdzie , mam nadzieję ,że w miarę dobrze .

misiek73169

kolejny przeintelektualizowany troll ktory z braku zajec cedzi swoj jad poprzez internet. swoje tepe pouczenia wciskaj kolezkom a nie mi. pisze tak jak mam na to ochote, ja ak ci sie nie podoba to zawrzyj gebe i nie czytaj.

warhammer

Przeczytaj swój ostatni post i zobacz kto tu cedzi jadem . Mistrzem konwersacji to ty nie jesteś. Chyba jesteś typem takiego gośćia , który najpierw coś robi a potem pomyśli. Zanim napiszesz kolejny głupi post pod moim adresem to może najpierw pomyśl. To naprawde nie boli.

misiek73169

don't feed the troll.

warhammer

Największe dno to twój sposób wypowiedzi. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
misiek73169

Jest zwiastun z dubbingiem http://www.youtube.com/watch?v=qgukLUNLCME sami oceńcie .....

Dymiano

Ten zwiastun jest już dostępny jakiś czas. Większość głosów i tak w samym filmie będzie zmieniona.

ocenił(a) film na 8
misiek73169

Już po seansie . Z czystym sumieniem mogę przyznać ,że dubbing jest dobry ( są oczywiście pewne niedociągnięcia ) . Najbardziej podobała mi się zdubbingowana postać Kapitana Ameryki :P Aha , mam jeszcze inną wiadomość będąc w kinie na " Avengers " widziałem zwiastun filmu " The Amazing Spider Man " z polskim dubbingiem , zobaczymy czy w Polsce film zostanie wydany w pełni spolszczony , czy będzie jak wcześniej z filmem " Tron " , nad którym trwały pracę dubbingowe ,ale projekt z dubbingiem został zawieszony ....

Dymiano

Dzięki za podzielenie się swoimi wrażeniami kolego . Ja dzisiaj też miałem jechać na seans z dubbingiem rzecz jasna ale wyjazd niestety nie wypalił. Wstępnie jestem umówiony na czwartek. Co do zdubbingowanego zwiastunu Niesamowitego Spidermana to już doszła do mnie ta wiadomość. Miejmy tylko nadzieje , że dubbing do tego filmu stanie się faktem i nie zrobią takiego numeru jak z filmem Tron Dziedzictwo. Powiedz tylko kolego czy sala kinowa na seansie z dubbingiem była wypełniona czy świeciła pustkami.

ocenił(a) film na 8
misiek73169

Zarezerwowałem 4 ostanie miejsca ( byłem w towarzystwie znajomych ) . Większość widowni stanowiły 10-12 letnie dzieci z rodzicami :)

Dymiano

Cześć kolego. Wreszcie udało mi się obejrzeć Avengers z polskim dubbingiem i jeżeli chodzi o polską wersje językową to dla mnie mistrzostwo świata. Jedyny głos do którego musiałem się przyzwyczajać to Stelmaszyk jako Fury ale z czasem i on jak dla mnie dał rade. Życzył bym sobie więcej tak wysokiego poziomu jeżeli chodzi o polski dubbing. Teraz nic jak tylko czekać na Niesamowitego SpiderMana. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
misiek73169

Mam podobne zdanie , tylko mi troszkę nie podobał się głos Iron Mana ,ale można się przyzwyczaić :) Czekamy na Spider-Mana :D