Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347757
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

http://www.youtube.com/watch?v=NPoHPNeU9fc&feature=youtu.be

Kazioo

Co do Thora - postać banalna do ubrania. Wystarczyło zainspirować się pierwszym lepszym filmem o starożytności. Dać mu strój, który przypomina bardziej zbroję z metalowymi elementami, a nie plastikowe wdzianko.
Te jego spodnie to prawie że jeansy, albo coś podobnego. Czemu?!

Te charakteryzacje powinny zachwycać widza, a tymczasem wyglądają jak z taniego serialu.

ocenił(a) film na 7
Kazioo

Mi się thor podoba, Hawkeye jest dla mnie trochę z dupy tam i mi się nie podoba, wiem że to ważna postać, ale gościu z łukiem przy Iron Manie, Thorze, Hulku u Kapitanie Ameryce to słabo wygląda.

Blazej_Bernat

Słabo wypada? Jeśli ktoś tu ma wypadać słabo, to jest to Black Widow. Ty Hawkeye'a nazywasz gościem z łukiem, ale on ma potencjał. Jego celność, skuteczność trafień wyróżnia go spośród reszty.

ocenił(a) film na 7
Peeves

no no, bardzo go wyróżnia :P Olimpiada w Londynie jest jego jak nic.

Blazej_Bernat

Taki Hawkeye prawdę powiedziawszy jest znacznie groźniejszy niż Cap, mając w swoim arsenale przeróżne rodzaje strzał jest w stanie wiele zdziałać.

ocenił(a) film na 8
Uag

Fajny zwiastun, co raz bardziej zaczyna mi się podobać ten film. Oby jednak nie wyszło z tego coś jak "Kapitan Ameryka", czyli obiecujący zwiastun, a w kinie to się modlisz o ty by jak najszybciej się skończyło, ale bądźmy dobrej myśli.

ocenił(a) film na 5
ash_williams85

Może i tak być najbardziej oczekiwany film roku a tam shittt i wydaje mi się że nie ma co do kina się wybierać bo co najciekawsze już pokazali

piekielny84

No nie wiem. Osobiście chętnie zobaczę jak Loki walczy z każdym z Mścicieli z osobna, oraz pojedynki z jego armią. Nie mówiąc już o Lewiatanie. Fabuła niczym specjalnym nie zaskoczy bo już na tacy widać co się będzie działo i w jakiej kolejności, mimo to liczę na dobre widowisko bo chyba o to w tym filmie chodzić będzie.

ocenił(a) film na 9
Uag

Osobiście chciałbym zobaczyć jak Tony Stark skonstruuję specjalną zbroję, aby móc walczyć z tym Lewiatanem.

ocenił(a) film na 9
Uag

Zapowiada się ciekawie ;)

ocenił(a) film na 7
Uag

moment kiedy Hulk łapie Iron Mana jakoś tak mnie wzruszył :)

Uag

Słyszałem, że Lewiatan polegnie od strzały Hawkeya:) A tak serio to jego postać czy Czarnej Wdowy trochę wydają się za cienkie przy takich stworach jakie w trailerze widniały, ale mam nadzieję że się miło zaskoczę:)

jaker_jp

Dlatego podobał mi się ten tekst Natashy do Hawkeye'a: "this is not what we were training for" (wolne tłumaczenie: 'nie byliśmy szkoleni do czegoś takiego' lub 'to nas przerasta').

Peeves

tak, to wiele tłumaczy. no i w czasach gdy ziemia jest zagrożona to nie ma co wybrzydzać trzeba brać każdego kto jest w stanie pomóc jej bronić ^^, a że Hawkeye i Wdowa są najlepszymi agentami SHIELD co idzie w parze z byciem "najlepszą jednostką w 100% LUDZKĄ" czyni ich osobami godnymi walki u boku Thora czy Hulka bo bądź co bądź lepszych już nie będzie.

Uag

Tak jak poprzednio niemiecki trailer został wzbogacony o kilka scen(oczywiście ze Starkiem w roli głównej) dla posiadaczy FB: https://www.facebook.com/photo.php?v=385551018123754