Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347737
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

Dlaczego Bruce'a Bannera gra Mark Ruffalo a nie Edward Norton ?? Wogóle mi ten aktor nie pasuje... I jeszcze ta komiczna Scarlett... Daje temu filmowi na oko 5/10.

ocenił(a) film na 10
Aniuleczqa

hahahahah:D TEGO FILMU JESZCZE NIE MA! :D lubie takich geniouszy jak ty :D a te teksty..pewnie myslisz ze jestes fajna a tekstami mnie zabijasz ;D co za głupek:D hahahahahhaha a tak ogolnie to jesem od ciebie starszy dzieciaku bo po samym stylu pisania widać ze jestes jakas nastolatka ktora ma sie za gwiazde a wszyscy sie z niej smieja:D ja po takich jade:D

mareq7

Buahahahahahaha, śmiać mi się z ciebie chce, boże, hamuj koleżko, bo nie jesteś pępkiem świata i skończ już pisać bo to co ty robisz jest głupie, niemądre i nie ma sensu, a ja nie uwazam się za gwiazde, widze ze to ty usilnie starasz mi się pokazać że to ty jesteś tutaj gwiazdą... głupota ludzka nie zna granic...

ocenił(a) film na 10
Aniuleczqa

przecież ja ci wciąż mówie że tego filmu jeszcze nie ma więc jak to może być głupie? Głupie jest to że oceniasz film którego nie ma dziecko.

mareq7

jesteś za mało inteligentny, żebym mogła prowadzić tą konwersację z tobą. to co ty robisz to żenada. i skończ już proszę, bo cały czas wysuwasz ten sam argument, już ziewam tu z nudów.

ocenił(a) film na 10
Aniuleczqa

prosze cie haha najpierw spojrz na siebie a potem pogadajmy o inteligencji;] Wciąż ten sam argument...bo o niego chodzi jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa taka inteligentna jestes a nawet nie wiesz o co sie spierasz w tych komentarzach. Powiedz mi jak mozesz ocenic film jak go jeszcze nie ma no powiedz mi wyjasnij to geniuszu;]

mareq7

po obsadzie, scenariuszu i reżyserze mało kumaty tekściarzu i przestań wypisywać te bzdury bo już skończyła mi się ochota na pisanie z tobą.

ocenił(a) film na 10
Aniuleczqa

A co m nie obchodzisz ty i twoje ochoty dzieciaku jakby było można film ocenić po obsadzie albo reżyserze to nie powstawały by słabe filmy bo taki specjalista jak ty odrazu by powiedział co jest dobre a co nie. I mało kumata to jesteś ty dziwny człowieczku w realu już dawno bym cie zagiął dziewczynko

mareq7

yyyyyy... przepraszam, czy ty ,mnie straszysz ?? mam się bać czy płakać ?? buhahahahaha, weź sie ogarnij psychopato i skończ tą dyskusję bo uczepiłeś się jak rzep psiego ogona. jesteś śmieszy i wypisujesz jakieś bzdury, a zauważ że to jest forum I TUTAJ MA KAŻDY PRAWO WYPOWIEDZIEĆ SWOJE ZDANIE, więc nie jesteś pępkiem świata cwaniaczku i zamknij twarz ponieważ mam gdzieś to co ty tu piszesz i z każdym zdaniem coraz dalej się pogrążasz... Brechtam z ciebie koleś i najlepiej nic już nie pisz bo mam taką polewę że to jest poezja. ;D;D;D Hahahahahaha ;D;D;D Zwała ;DD;D

ocenił(a) film na 10
Aniuleczqa

straszysz hahahaha taka inteligentna a nawet nie zaczaiła o co chodzi hahahaha i te słowa wyjęte prosto ze słownika wyluzowanego nastolatka haha. Ja w ogole nie wiem o czym ty piszesz w tych postach bo za kazdym razem zaprzeczasz sobie tak jak napisalas to jest FORUM mózgu a forum jest dla wszystkich nie podoba sie to wyjdz. A co do psychopaty to rzeczywiście widze że ktos nim jest:D

ocenił(a) film na 10
Aniuleczqa

brechtam haha kto tak mowi jestes ze wsi rozumiem

ocenił(a) film na 10
Aniuleczqa

czyżby zwała?:D

mareq7

widze po twoich odpowiedziach że ty wogóle nie masz mózgu a nawet jesli go masz (szanse są nikłe) to nie wiesz jak go uzywać...

ocenił(a) film na 8
Aniuleczqa

Zawsze oceniasz coś zanim jeszcze powstanie?Faktycznie zwyczaj na miarę inteligentnego człowieka. Zamiast prowokować ludzi do kłótni co prawdopodobnie było Twoim celem...mogłaś napisać coś w stylu:"uważam, ze to będzie gniot...myślę, że moja ocena raczej nie przekroczy 5/10 "i wtedy nikt by się do Ciebie nie przyczepił .Całkiem prawdopodobne, że film będzie przeciętny...jednak równie dobrze może Cię zaskoczyć i wtedy będzie Ci głupio...

jorunn_666

ja nie chciałam nikogo prowokować do kłótni tylko wyraziłam swoje zdanie a ten kretyn się przyczepił i prowadzi te kłótnie ktora jest bez sensu, zamiast się zamknąć to on to dalej ciągnie, dla takich ludzi to już nie ma ratunku....

mareq7

fajnie się czyta tę kłutnie ale ja sądze że mondrzejszy powinien przestać a skoro nikt nie przestał to.............

ja się już nie odzywam

ocenił(a) film na 10
dkalend

Właśnie skończyłem na tym poście. Widać że głąb nie rozumie że nie da sie ocenić filmu którego nie ma i zaprzecza choćby nie wiem co. Żałosne ale co tam. Tak przy okazji czekam na film z niecierpliwością pozdro:D

mareq7

głabem to jesteś ty. już ci dawno mówiłam żebyś przestał pisać ale jak do słupa a słup dupa. inaczej nie można podsumować twojej prześmiesznej gadki.

ocenił(a) film na 9
Aniuleczqa

hahaha, jestes nienormalna ; )nie jestem jakims wyrafinowanym kinomanem, ale napewno nie oceniałbym filmu który nie istnieje. ; )

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
nikoss

stary nie pisz do niej bo to jakis dzieciak widzisz ze to glupie jest:D

ocenił(a) film na 9
mareq7

haha aniuleczq czyt. lubię komedie rom. i muzykę pop ; )

nikoss

weź się nie odzywaj mądralo. takie z was cwaniaki, na rodzicach się powyżywajcie a nie tutaj, debile ;/
a ta aluzja powyżej to do czego jest przepraszam ??? :/

użytkownik usunięty
Aniuleczqa

film wychodzi w maju 2012 i czy ci się podoba czy nie będzie to hit lepszy od Avatara ocenianie filmu,którego jeszcze nie było na 5 po zwiastunie,który jest najlepszy jaki do tej pory widziałem mówi samo za siebie następnym razem pomyśl zanim napiszesz,a Hulk z Nortonem był lepszy od tego z 2003,ale to nie dzięki jego grze aktorskiej

Shibalba

To niby skierowane do mnie? Transfomers jest dla mnie gównem, więc nie mamy o czym gadać. A jeżeli nazywasz kogoś w kółko dzieckiem wyłącznie dlatego, że ośmielił się sprowokować dziewczynę oceniającą film po tym, że nie pasuje jej dwóch aktorów, no to świadczy to jedynie o Twoich indywidualnych kompleksach związanych z tym, że sam prawdopodobnie kwalifikujesz się jako dziecko. Co więcej - w tym momencie spodziewać mogę się odpowiedzi w stylu "dla Twojej wiadomości mam 32 lata, dziecko, żonę i jestem krytykiem filmowym". :D

użytkownik usunięty
Peeves

co do Transformes tutaj bym dyskutował,bo to czysta rozrywka nacechowana efektami jak Avatar co do reszty zgadzam się jak najbardziej

użytkownik usunięty
Aniuleczqa

A aktorka grająca Czarną Wdowę wygląda na bardzo dobrą ta postać mnie mniej interesuje więc aktorka wporządku,Jeremy Renner grający Łucznika też dobrze dobrany jak nowy Bruce,

ocenił(a) film na 8
Aniuleczqa

a ja chciał bym zobaczyć jak by wypad Norton w takiej roli,a całe te filmy z bohaterami Avengers ,hulk,k ameryka... sa jakieś słabe, chociaż mam duże nadzieje ...

i czego sie wyklinacie ?po co to forum?

użytkownik usunięty
budzdom93

po to,żeby ludzie nie oceniali filmu,którego nie ma xd

ocenił(a) film na 10
budzdom93

ja nie wyklinam tylko sie smieje z glupoty i tyle ;]

użytkownik usunięty
mareq7

a ja wnikam dlaczego ludzie nie oglądający filmu piszą głupoty,bo komentarz bez słów oceniam na 5 byłby ok,ale tak to jest jak się nie myśli i też się śmieje z głupoty

Aniuleczqa

Eric Bana tez go grał przed Nortonem

ocenił(a) film na 7
Aniuleczqa

Mi też bardziej się Norton podobał on się dosłownie do tej roli urodził. Nie wyobrażam sobie jak oni to mają zamiar rozplanować ten film musiałby trwać z 3 godziny żeby miał sens w końcu wrzucili bardzo dużo bohaterów w jedno miejsce. Najważniejsze jest jednak to, że Robert Downey Jr dalej jest Iron Manem!