http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bGt-saFvkNk#!
Wreszcie dobrze zrobiony Hulk! Do trzech razy sztuka ;D
Ale Kapitan Ameryka to jakaś porażka, patrzeć na niego nie mogę, jak z cyrku - GO GO POWER RANGERS!
mnie się nie podoba to, że zmienili jego dizajn. Wystarczyło, że zmienili Bannera. Przy Hulku mogli tylko poprawić samo wykonanie.
Co do Cap'a sam strój może być, ale kask beznadziejny. Wygląda jak jajogłowy
No, teraz wyglada jak Ruffalo, jak... przyglup. ;p (zwlaszcza z tym wielkim nosem).
Również sie zgadzam co do kasku Capa.
mi też się średnio Hulk podoba, jak wspomina kolega wyżej wystarczy że zmienili Bannera. Wygląda jak Ruffalo na sterydach, pomalowany na zielono :D
ale może ma to związek z tym że jak wyczytałem na początku że Ruffalo ma oprócz Bannera grać także jego alter ego czyli Hulka właśnie, może dlatego jest tak bardzo do niego podobny z twarzy. We wcześniejszych filmach Hulk w ogóle nie przypominał bannera. Zdecydowali się na to Żeby oddać mimikę twarzy odpowiednio. Twarz przenieśli dzięki Motion Capture na ekran komputera i stuningowali odpowiednio a resztę dorysowali komputerowo. takie moje przypuszczenia tylko w razie gdyby Magneto znawca postanowił się przyczepić do mnie :D
Mi Cap się podoba, a bez tej masko-czapajki wygląda moim zdaniem obłędnie. Co kolejny materiał filmowy to lepszy, widzę iż przy takim kolokwialnie mówiąc 'rozp***dolu' ten dubbing może jednak nie będzie taki głupi(pomimo iż nie jestem zwolennikiem)
Mi Cap się podoba, a bez tej masko-czapajki wygląda moim zdaniem obłędnie. Co kolejny materiał filmowy to lepszy, widzę iż przy takim kolokwialnie mówiąc 'rozp***dolu' ten dubbing może jednak nie będzie taki głupi(pomimo iż nie jestem zwolennikiem)
dokładnie, widać, że wszystko będzie zap!@*#*lać, więc napisy przy 3D mogłyby przeszkadzać. jak dla mnie szykują się dwa wyjścia do kina, raz napisy, a potem dubbing by na 100% cieszyć oko 8D
Zrobił na mnie o wiele lepsze wrażenie. Zwłaszcza to, że pokazali w końcu trochę Hulka, który faktycznie wygląda ujmująco.
Ale się przyjeb**eś do tego kasku Cap'a, nie wygląda przegenialnie, ale już z tym power rangers przesadziłeś, poza tym... MASZ CO DO POWER RANGERS?!
Maska po prostu jest, właściwie, nie dużo jej było tak w ruchu, a podczas filmu będzie można się przyzwyczaić, zobaczymy jak to będzie.
Niestety komiks nadał mu taki wygląd no i na to nic nie można poradzić. Gdyby żywcem strój wyciągnąć z komiksu byśmy otrzymali takiego Capa jak w filmie z 1990. Nie wiem do końca co Ci się nie podoba w reszcie stroju(no bo kask wiadomo, skromnie mówiąc nie porywa).
Żołdacy Lokiego przypominają Lodowych Olbrzymów. Czyżby Lokówka ściągnęła swoich pobratymców, by zemścić się na Thorze?
po obejrzeniu tego jeszcze bardziej się na film
Loki: I have an army
Tony Stark: We have a Hulk
haha Tony rządzi!
Podobno mówi się o tym iż disney zawarł umowę z sony by postać spider-mana miała małe cameo, takie jak wolverine w first class, po to by wypromować pajączka przed bitwą o box office z the dark knight rises.
Nie ma? z tego co wiem, to tdkr słabo się spisuje poza granicami, a spidey ma fanów zarówno jak poważny film, jako lekka rozrywka i w usa i poza, tak więc wg mnie to głupie uważać że tdkr będzie aż tak dużo zarabiał :/ Dużo zarobi, ale jeśli ktoś ma się ścigać z tdkr... to kto jak nie spider-man? najbardziej znana marka?
W te wakacje - nikt. Oczywisćie IMO.
W zależonosci od jakosci filmów:
TDKR 700-950 mln
TASM 550 - 800 mln
No właśnie, to jest śmieszne, bo można te liczy odwrócić równie dobrze, to są te same marki, tyle że spider-man trafi do większej grupy docelowej, np. do ludzi szukającej prostej rozrywki.
Tak, ale na ten film jest bardzo mały buzz. We plebiscytach (choc widzialem maks 3 ;p) 'oczekiwanych' kończył bardzo nisko. Poza tym to reboot, a nie sequel...
To nie o to chodzi, pierwszą plotkę zdementowano, ale druga to była już taka "plotka" puszczona od kogoś z produkcji, a zawsze jest ziarenko prawdy, raz się nie sprawdzi, innym razem sprawdzi się w 100%.
Wiesz, ile razy coś dementowano? hawkeye w thorze, reżyser: NIC O TYM NIE WIEM, i co? i był, tutaj co prawda różne wytwórnie, ale taka możliwość jest, i taka drobna sprawa, wypad z tym wykrzyknikiem dziecko!
Jeżeli za każdym razem w komentarzach ktoś ci nie przypasuje to to go obrażasz więc kto tu jest dzieciakiem?
Więc ten High Evolutionary i jego Knights of Wundagore będą poplecznikami Lokiego? Kurde, pierwsze słyszę. A wiesz może, czy jest jakiś kluczowy event lub crossover komiksowy z nimi?
Musiałbym poszukać, bo ze starych komiksów, pamiętam jak jeszcze ktoś z produkcji mówił, że to taka mało znana rasa, ale która pojawiła się w komiksach, sam nie wiem, kiedy to mogło być, bo pewnie czytałem to, ale to było dawno, dawno temu.
Na CBM mówi się o:
- Alpha Centurion http://media.comicbookmovie.com/images/users/gallerypictures/41295L.jpg - ze zdjęcia najbardziej prawdopodobne
- Badoon'ach - mało prawdopodobne
- Atlantach - jeszcze mniej
- "synach Muspell" i ich władcy Surtrze, który znowu ma jakieś powiązanie z Lewiatanem http://cdn.bleedingcool.net/wp-content/uploads//2012/02/invaders-arrive-2-500x83 3.jpg?2bf6c0
Podobno w nowym trailerze widzimy Lewiatana ( http://media.comicbookmovie.com/images/users/gallerypictures/41281L.jpg ) oraz portal do innego świata/wymiaru ( http://media.comicbookmovie.com/images/users/gallerypictures/41280L.jpg ) i te dwie rzeczy są moocno powiązane z kosmitami.
Może jednak Alpha Centurion. Tylko jak wytłumacza ich powiązanie z Lokim? Uznają że jednak to nie bóg, tylko kosmita? Pasowali by lodowi olbrzymi, ale oni nie korzystali z latająych statków.
Mam nadzieję że nie wprowadzą Lewiatana. Dlaczego? Sam skład Mścicieli to już 7 unikatowych postaci, do tego Loki jako ósmy. Co za duzo to niezdrowo. Dobrze że "Armia Lokiego" będzie jednolita (czytaj -> do bicia) z tego co widać.
Wytłumaczenie całkiem proste Loki spadł w Asgardzie, ale jak było widać w scenie po napisach przeżył potrafił przemieszczać się między wymiarami więc żaden problem by przeskoczył na planetę Centurionów i tam dogadał się z nimi co do inwazji na Ziemię. Wg. spoilerów Loki ma wędrować między wymiarami i zebrać parę błyskotek od kilku postaci... :)
Możliwe. Teoretycznie był słabszy od Thora, ale posiadając kostkę zyskał większe możliwości.
Jeśli reżyser zdecyduje się na taką wersję, mam nadzieję że film będzie trwał ok. 3 godzin, żeby wszystko to ładnie wyjaśnić.
na tyle na ile zdążyłem dostrzec jak wyskakują z tego statku. to bardziej orków przypominają niż lodowych olbrzymów ;p
Co tu duzo mowic - swietny trailer : ) Czekam na screeny 1080 tych kosmitów. : )
Jak ściągniesz to nie będzie się krztusił, mój na filmikach online też się zawsze tnie, dlatego ściągam ;)
ale masz
PS: nie rozumiem kilku kwestii, ok, już kumam, że iron man raz będzie miał na klatce okrągły, a raz trójkątny reaktor, ale nie kumam, czemu dostajemy cały czas rysunkowe plakaty, a tam słabo podobnego cap'a, który ma uszy na zewnątrz, a jak wiemy, w filmie zapewne będzie miał je zakryte... dziwne to...
http://imageshack.us/f/259/beztytuumo.png/
Myślę że to nowa stworzona na potrzeby filmu rasa... tak jak mówiły pierwsze spoilery...
No i chyba będzie komiksowo a dokładniej chodzi o rasę Alpha Centurion http://media.comicbookmovie.com/images/users/gallerypictures/41295L.jpg
Tak szczerze, to nie robiła na mnie tak wielkiego wrażenia, bo kto śledzi newsy od początku to była wspominana ta scena w tamtym roku, na jakimś comic con, lub czymś innym.