Avengers

The Avengers
2012
7,5 348 tys. ocen
7,5 10 1 347835
6,8 61 krytyków
Avengers
powrót do forum filmu Avengers

To jest kpina

ocenił(a) film na 10

Ten film ma wyjść z Dubbingiem, to naprawdę się zawiodłem. Wszystkie filmy z tymi bohaterami wychodziły z lektorem, a to co za szopkę oni odstawiają, mam nadzieje że jeszcze to przemyślą.

ocenił(a) film na 10
deep1984_84

Wreszcie ktoś myślący mnie zrozumiał, ja mam takie same zdanie, lubię dubbing tylko w bajkach (bo nie wyobrażam sobie Epoki Lodowcowej Madagaskaru czy Shreka z lektorem). A Filmy z superbohaterami z dubbingiem w ogóle nie pasuje.

ghost21

wow, domyśliłeś się o co chodzi człowiekowi, który nie stosuje interpunkcji ;p spore wyzwanie.

ocenił(a) film na 10
hubert_wentland

Masz się czego czepiać

ghost21

Jeżeli ktoś nadal się upiera że coś z tego wyjdzie to zapraszam xD http://www.youtube.com/watch?v=qgukLUNLCME

howlet

Ale po co odnosić się po raz enty do zwiastunu , który jest już dawno dostępny w sieci i o którym napisano chyba już wszystko jak i to że większość głosów i tak będzie zmieniona. ile razy można uświadamiać , że zwiastun to jedno a sam film to zupełnie inna sprawa. Co z tego wyjdzie przekonamy się 11go maja.Dopiero wtedy będzie można sobie wyrobić jakąś opinie.

misiek73169

myślałem że mówicie o spotach które są od kilku miesięcy w necie, bo ten zwiastun jest z 15 Kwietnia

howlet

Dzisiaj mamy 24 kwietnia więc ten zwiastun jest już wystarczająco długo dostępny w sieci i każdy zdążył już wyrobić sobie zdanie . Dlatego bez urazy ale odnoszenie się do niego po raz kolejny mija się z celem.

ocenił(a) film na 9
misiek73169

http://www.youtube.com/watch?v=MvmLVICBisg Tego chyba jeszcze nikt nie wrzucał, a tu można ustyszeć Lokiego w wylonaniu Boskaka

Misior_pl

Przede wszystkim nie Boskaka tylko Bosaka. Z drugiej strony nawet nie wiem czy to był on. Dało się odczuć , że zwiastun robiony na szybkiego.

użytkownik usunięty
misiek73169

ja nie mam zamiaru iść na film, na wersję filmu, którego dystrybutor nie miał nawet chęci zrobić porządny dubbing. Zwiastun z dubbingiem zachęca do obejrzenia wersji z dubbingiem. Jeśli jest do kitu - większość ludzi oceni, że dubbing też jest do kitu. Tak działa reklama. Nie mam zamiaru eksperymentować i isć w ciemno na coś czego nie wiem bo dystrybutorowi się nie chciało zdubbingować zwiastuna porządnie. Ale jeśli ktoś wierzy w polski dubbing tego film, bądź nie lubi czytać napisów i nie obchodzi go kompletnie dxwięk, a tylko obraz - droga wolna, nikomu nie zabraniam przecież iść na wersję z dubbingiem :)

Powiedzmy sobie szczerze , nawet gdyby ten zwiastun brzmiał bardzo dobrze to i tak sporo osób oceniło by go negatywnie delikatnie mówiąc. Tak dla samej zasady . Bo to dubbing to musi być coś złego. Taka panuje u nas tendencja. A co do tego czy dubbing będzie porządny czy nie to jak już wspominałem okaże się 11go maja. Zamierzam osobiśćie się o tym przekonać.

użytkownik usunięty
misiek73169

Pomysł na dubbing do filmów o amerykańskich superbohaterach to jest coś złego. A, że przy okazji dubbing prawdopodobnie będzie źle wykonany, jak większość polskich, to druga sprawa. A robienie dubbingów do zwiastunów na "odwal się" to trzecia.

A wg Ciebie dubbing do jakich filmów był by dobrym pomysłem oprócz bajek i filmów familijnych. Dla Ciebie zawsze to będzie złym pomysł a dla mnie coś normalnego. I fajnego. I prosze Cie co znaczy "prawdopodobnie żle wykonany". W życiu też tak oceniasz z góry wszystko i wszystkich ?

użytkownik usunięty
misiek73169

Jeśli widziałam X filmów i 90% z nic było źle zdubbingowanych to chyba mam prawo być pesymistą na temat filmu X+1?

misiek73169

Prawda jest taka, że w oprócz tych "familijnych filmów" dubbingu być nie powinno, no chyba, że większość widzów to banda idiotów którzy nie potrafią czytać (nie wspominając o nie znajomości angielskiego którą jeszcze mogę zrozumieć). Dubbing - dla dzieci i idiotów, napisy - dla normalnych ludzi i części dzieci (bo nie każde jest takie ociężałe umysłowo...).

ocenił(a) film na 1
TheBlur

DUBBING NIE JEST TYLKO DLA DZIECI!!!!!!!!! Matko, co za ludzie tu siedzą. I ludzie oglądający dubbing wcale nie są ociężali umysłowo.

TheBlur

Idiotyzmem jest pisanie takich postów jak twój. Masz się za normalnego a piszesz takie bzdety. Normalny i inteligentny człowiek nie obraża kogoś tylko dlatego , że ma inne upodobania.

howlet

No i jestem lekko załamany ale cóż dla smaego filmu to obejrzę

deep1984_84

W każdym filmie masz wybór : napisy albo dubbing, więc nie ma się czym przejmować.

howlet

* tfu.. w każdym kinie znaczy się ;]
P.S. Nie wiem czemu, ale edycja mi nie działa ;/

ocenił(a) film na 7
ghost21

Powinien być lektor, dubbing dobry jest do bajek nie do takich filmów.

ocenił(a) film na 8
ghost21

a wy wogóle słyszeliście ten dubbing masakra

ocenił(a) film na 8
pawel2417

http://www.filmweb.pl/video/klip/Skolimowski+o+udziale+w+filmie+%22Avengers%22-2 7967

ocenił(a) film na 8
pawel2417

jak obejrzycie to skomentujcie