PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=428199}
8,1 15  ocen
8,1 10 1 15
Ayrton Senna
powrót do forum filmu Ayrton Senna

Ciekaw jestem bo minęło już trochę czasu ale czy ten film po angielsku nie był puszczony w nocy dzień , dwa może tydz po śmierci Senny w w polskiej tv około północy

Oglądałem taki reportaż , wiem że leciał w nocy i nagrywałem na VHS ale nie mam już tej kasety -(znaczy moze gdzieś u rodziców ale magnetowidu nie mam by odszukać ) -- on pływał wtedy na skuterze i motorówce i przedstawiał swoich siostrzeńców itd

wtedy padły np te słowa :
Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else. - Ayrton Senna.

Kupiłem teraz ten nowy film myśląc ze to to ale widziałem krótszy reportaż gdzie były tam ciut inne nagrania

Może czas szybko leci może oglądałem coś z czego zmontowali to 1995 ale pamiętam że na dniach po wypadku taki puszczali

Tak tylko pisze by się podzielić wspomnieniami

PabloPS

Ogladałem ten program, to było tydzien po śmierci Senny. Pamiętam bo miałem wtedy komunię, a więc to było 8 maja 1994 roku wieczorem na 1 bądź 2.jce. Tytuł tego programu to Racing is in my blood - Wyścigi mam we krwi.
Później można było kupić w Empiku i innych sklepach VHS z dograną koncówką o Imoli (nawet lektor mówi w stylu "kiedy nakręcono ten film nie wiedzieliśmy że będzie trzeba dopisac takie zakonczenie").
Ja miałem ten program nagrany z Euro Sportu bo wydano go chyba w 1992 roku po trzecim mistrzostwie Senny.