Na internecie nigdzie go nie ma . Uwierz bo szukałem kilka dni :) Nawet ściągnąć nie ma skąd . Co do puszczania już teraz w TV - to jest dokument a nie pełnometrażowy film , a dokumenty puszczają o wiele wcześniej , czasami nawet kilka tygodni po premierze . :)
Przecież to film dokumentalny (w dodatku polski), zatem mnie to w ogóle nie dziwi, że po niespełna trzech miesiącach będzie w publicznej telewizji.
Kto nie oglądał niech nie żałuje. Tylko tyle mam do powiedzenia. Moja ocena mówi sama za siebie.
Zgadzam się. Oczekiwałam zobaczyc przygotowania drużyny do EURO, rozmów z piłkarzami, tymczasem cały film odnosi się jedynie do Wasilewskiego i Perquisa. Reszta chłopaków nie wzięła w tym udziału i może to dobrze...Wasilewski jak widac ciężko przeżywa nadejście zakończenia kariery i chciał zostac w jakiś sposób uwieczniony , a Perquis chciał dac się poznac Polakom i odczarowac swój wizerunek "farbowanego lisa". Według mnie zupełnie zbędne było uzewnętrznianie się przed kamerą, opowieści o trudnym dzieciństwie i relacji z ojcem. Dla mnie miało to troche żałosny wydźwięk, szczególnie że cała jego rodzina występowała w filmie.
no słabiutki film, skusiłem się na oglądnięcie i d.u.p.a, ale czego można było się spodziewać w filmie o naszej reprezentacji piłki kopanej, tu nawet Fellini, Kubrick, Scott i Tarantino razem wzięci nic by nie zdziałali...xD
Dało by się zrobić coś ciekawego, o ile ukazana byłaby cała drużyna, ich reakcje po meczach, a nie skupienie się na męczenniku Perquisie.
całkiem niezły dokument, spodziewałem się czegoś zupełnie innego, ale nie była to strata czasu, 6/10