Dokument o Euro 2012 Będziesz legendą człowieku, którego premiera zaplanowana jest na listopad 2012. Koszałka towarzyszył piłkarzom i całemu zespołowi podczas przygotowań do euro, przed i po meczach w czasie mistrzostw.
Właśnie mnie też wywiad na onecie. Podobno premiera dopiero na listopad.. Tak czy siak- czekam z niecierpliwością.
też się nakręciłam na niego po przeczytanych wywiadach z reżyserem ;) zwłaszcza tym przez was wymienianym ;)
ponoć właśnie głównymi bohaterami na których skupia się 'akcja' mają być Perquis i Wasilewski
No właśnie oni. Całkiem niezły wybór, niezbyt oczywisty, więc musi być ciekawie. Tam jakieś fragmenty z innymi ludźmi z kadry też mają być :) Ale do listopada dużo czasu ;]
Zapowiada się świetna rzecz, reżyser w wywiadach mówi o naszej reprezentacji w sposób niezwykle ciekawy, ciepły i wnikliwy. Bardzo jestem ciekawa efektów.
Dobrze się tak stało, że powstaje taki dokument. Będzie to okazja nie tylko do zajrzenia "za kulisy" ich kariery sportowej ale i (w wielu przypadkach) przekonanie się niektórych prymitywnych ludzi, że piłkarze to też ludzie, odczuwają tak samo radość i cierpienie jak my. Wygrane cieszyły tak samo, porażki bolały jeszcze bardziej. Mają prawo do rozrywki, rozluźnienia, picia czy wygłupów, ostrych wypowiedzi. Piszę bo irytujące są komentarze "pochlali po meczu, dlatego źle grali w następnym".