Błękitna głębia 2: Rafa

Into the Blue 2: The Reef
2009
5,4 2,7 tys. ocen
5,4 10 1 2723
Błękitna głębia 2: Rafa
powrót do forum filmu Błękitna głębia 2: Rafa

ta mi sie chce juz płakac jak to widze, gdybym mógł to odrazu bym wysłał list do rezysera producenta - kogo tam trzeba, zeby wstawili Walkera i Albe !!

lepos0

zgadzam sie w 100% normalnie wstyd ALba idealnie tam pasowala no tej w 2 tez bedzie mozna oko zawiesic:) ale co Jess to Jess bez porownania napewno 2 bedzie slaba obejrzec obejrze ale nie bede liczyl na zaden hit

lepos0

jest to film niskobudzetowy, wiec nie stac ich na Walkera i Albe, dlatego musieli obsadzic jakies pokemony zamiast aktorow.
P.S. film do bani, obejzalem pierwsze 10 min i wylaczylem, bo mi sie kojazyl, ze slonecznym patrolem lub inna tandeta

Pijany_Mistrz

No tak po 10 minutach oceniasz cały film jako debilny... bez komentarza. Film jest naprawdę wciągający tylko pomału się rozkręca, ja oglądając go wcale się nie nudziłem wręcz przeciwnie. Bohaterowie zwykli prości ludzie postawieni przed bardzo trudnymi wyborami nie chcę tu spoilerować tym którzy nie oglądali bo film naprawdę trzyma w napięciu. Może i niskobudżetowy ale lepszy od niejednego wysokobudżetowego, aktorzy zagrali bardzo dobrze swoje role co bardziej urealnia ten film. Poza tym aktorkom wcale dużo nie brakuje do urody Jessici Alby jest na prawdę na czym oko zawiesić. Podsumowując, kto oglądał pierwszą cześć i mu się podobała to i na tej się nie zawiedzie.

ocenił(a) film na 3
Jarecki_10

mi pierwsza część sie podobała - a ta wręcz przeciwnie - była okropna.

Przyznam racje co do aktorek - faktycznie ładne były