6,3 57 tys. ocen
6,3 10 1 57257
4,2 10 krytyków
Babylon A.D.
powrót do forum filmu Babylon A.D.

Poszedłem na ten film ze względu na Vina Diesela bo bardzo lubie tego aktora. I rzeczywiście on jedyny nie zawiódł,ale reszta to jedna wielka masakra. Totalnie nie jasna fabuła i w ogóle nie można załapać o co tak naprawde chodzi w tym filmie. Po prostu jedna wielka siekanka. Gdziekolwiek sie nie pojawił Diesel tam siekanka:( Naprawde szkoda słów na tak nędzny film. NĘDZA NĘDZA i jeszcze raz NĘDZA:( STrata czasu!!!!!

ocenił(a) film na 1
bartas_on

Całkowicie się zgadzam. Tylko jak dla mnie 1/10. NIE POLECAM chyba że już naprawdę nie macie nic innego do roboty!

ocenił(a) film na 6
artur_r0

jak ten film oceniacie na 1/10 to jak można np. ocenić taki film jak Dracula 3000 czy Black Sheep , na -5/10 ??

ocenił(a) film na 8
Janko_Muzykant

Ja black Sheep oceniłem na 8/10, chyba nie brałeś tego filmu serio ;-)

Ale 1/2/3/10 za Babylon A.D., to lekka przesada.

bartas_on

a ja strasznie nie lubię Diesla, ale mimo to poszłem na ten film, straaasznie się wynudziłem, film ratuje jedynie całkiem spoko klimacik taki apokaliptyczny. Nigdy już nie pójdę na żaden film z Dieslem.

3/10

ocenił(a) film na 8
bartas_on

Własnie przez takie opinie jak twoja ludzie zniechecaja sie do danego filmu,ja obejrzałem go dopiero na dvd i powiem szczerze film mi sie podobał.Nie wiem czego sie spodziewaliscie ale wiadomo buło że to bedzie akcja i to przyzwoita akcja.Ja daje 8/10

ocenił(a) film na 8
ss1973

Mi się również podobał, daję 8/10. Było wszystko czego można się spodziewać po kinie akcji- walki, pościgi itp.

bartas_on

Film jest dobry, moze gust masz chujowy?

ocenił(a) film na 6
DziadziaMET

Nie był taki zły :)) W pełni zasłużona ocena 1/10

Amiga600

Ja postawiłbym 3/10, mimo tego, że film oglądałem z nastawieniem na widowiskową siekankę. Porównując ten film do np. XXX wypada tragicznie, a przecież chodzi w nich głównie o to samo (aktor twrdziel, wybuchy, pościgi czyli generalnie bezmózga rozrywka).

bartas_on

Bez przesady. Nie jest tak dramatycznie źle. Jednak całość sprawia wrażenie niedokończonej, lub zbyt brutalnie pociętej. Sam zamysł dobry, mogło z tego wyjść naprawdę dobre kino. A tak... Ledwo piątka.