6,3 57 tys. ocen
6,3 10 1 57257
4,2 10 krytyków
Babylon A.D.
powrót do forum filmu Babylon A.D.

nie polecam fanom Jima Carreya i japa ................................................

starybaran

Ej kolego idz skillowac w tibie bo teraz jest malo ludzi! BIEGIEM BIEGIEM BIEGIEM!

ocenił(a) film na 8
DziadziaMET

I znowu Barana mi tu przywiało... I tym razem się nie zgadzam.

użytkownik usunięty
starybaran

niech mi ktos powie jak to jest ze tyle osob nie lubi vin diesela i uwaza jego filmy za szmelc, ale jednak jakos ogladaja kazdy kolejny - masochisci jacys czy co?

użytkownik usunięty

PS ja np bardzo lubie vin diesela, ale tego filmu nie ogladalem, bo wszyscy wydaja sie byc zgodni ze jest slaby, a w najlepszym razie przecietny, wiec nie widze sensu poswiecac na niego czasu - zwlaszcza ze jest masa dobrych filmow ktorych jeszcze nie widzialem

ocenił(a) film na 8

No, ciekawe podejście, nie oglądam, bo ludzie mówią, że słaby. Jakby był taki słaby, to by nie miał średniej 6,19.

Araiser

Kolego, gdybym się sugerował zdaniem innych to bym nigdy nie zaszedł tak daleko w życiu jak zaszedłem. Sugeruję jednak, samemu oceniać. Bo słuchając innych..........no cóż, nic nie będę mówić. :) Pozdro

ocenił(a) film na 1
Tenebros

Kolego to dlaczego korzystasz z portalu spolecznosciowego? Po co dzielisz sie opiniami? Opini ludzkiej przeciez nie warto sluchac ... ;P

Pozdrawiam

starybaran

troll, jestem fanem JC a Vin wymiata i nie ma o czym dyskutować

ocenił(a) film na 2
skaner333

ja tez lubię vinka koksa dizla ale ten film akurat jest bardzo słaby
i nie warto marnowac czasu na jego oglądanie.