Diesel robi mało odkrywcze filmy.
Ten jest zlepkiem efektów i farbuł z tego co już widzieliśmy.
Wszystko zrobione jak gra komputerowa - bohater przechodzi kolejne levele.
zawód
Za to Gérard Depardieu robi najbardziej odkrywcze filmy, w szczególności "1492: Wyprawa do raju"
Akurat nie będę zapalczywie bronić filmu, bo film daleko odbiega od doskonałości, ale z tym, że Mark robi mało odkrywcze filmy, to jakiś niedoinformowany osąd. Na potwierdzenie Strays, Odwet, Find me guilty, czy też Synowie mafii. Ja wiem, że łatwo zaszufladkować wielkiego kolesia, z marną mimiką i łatką 'tępego kulturysty' (co też zawsze mnie dziwi), ale dlaczego nie mówi się o tym, że czasami można się mylić. Na potwierdzenie 'Multi facial'. Koleś pisze scenariusze, reżyserował w młodym wieku, jest producentem i jak w karierze prawie każdego ma wpadki. A w show biznesie trudno zawsze być czempionem. A samo zdanie o mało odkrywczych filmach jakoś mnie zniesmaczyło.
Z levelami się zgodzę, to prawda, film wydaje się być pocięty i zlepiony. Ale nie wiem kogo winić, bo w sumie sam reżyser wypowiedział się negatywnie o producentach, może film by był lepszy, gdyby miał niższy budżet, jak np. w przypadku Pitch Black.