6,3 57 tys. ocen
6,3 10 1 57257
4,2 10 krytyków
Babylon A.D.
powrót do forum filmu Babylon A.D.

Jakie oglądaliście zakończenie tego filmu?? ja widziałem 2. Dlaczego są dwa ??

mufasa7

a ja zadnego bo ogladalem w domku i psipadkiem mi sie usnelo psipadeeek nie film poprostu biedny

mufasa7

ja widziałam takie,że Aurola umiera i rodzą się bliźniaki.
A jakie jest to drugie?

ocenił(a) film na 4
Paz_Vega

Ja też takie widziałem :) A to drugie to jakie jest, bo też wiem że jest inne

ocenił(a) film na 8
viloo

Drugie strzelam, że pewno Aurora umiera w chwili wybuchu... cały film w ogóle się w tym momencie kończy :P

ocenił(a) film na 4
_Nameless_

no końcówka do bani. Też widziałem jak aurora uimiera rodząc bliźniakiJestem ciekaw jakie jest inne zakończenie. Film zyskałby lepszą ocenę jakby na końcu Dizel wyrżnął ten cały zakon z matka na czele. A tak to zawód na całej lini :/ Poniżej oczekiwań, chyba że zostawili furtkę na drugą część :///

Johner

też ciekawa perspektywa Die Bitch Die!
kurcze czemu ja napisałam Aurora przez l :P

ocenił(a) film na 8
Johner

Jak dla mnie durnowate, takie to pewno bylo zakonczenie amerykanskiej wersji :/

ocenił(a) film na 3
mufasa7

Film beznadziejny;// Nie podobał mi się:D Może gdyby było inne zakończenie to oki..Daje 3/10.

pysiaczek529

Ja osobiście nic do filmu nie mam,zakończenie jak zakończenie mogło być inne ale niebyło.
Przed pójściem do kina poczytałam sobie troche komentarze do Babylon i najbardziej podobał mi się Toreadora z wątku "SONDA!!!CZY WARTO...(...)".
Inaczej spojrzałam na film i nawet to zakończenie mi nieprzeszkadzało bo miało sensowny przekaz odnoszący się do całosci filmu.
Może na YT uda mi się zobaczyć drugie zak. ale w sumie skoro mówicie,że ginie w wybuchu i koniec filmu to chyba nie ma sensu.

mufasa7

wiwidziałam obydwa . x DDDDDDD
pierwsze - Arora rodzi bliźniaki .
drugie - arora ujest w szpitalu on wymówił jej imie kilka słów padło . i nastęone ujecie dwie dziewczynki się bawią i podchodzi toorop i mówi :
"Hej, dzieciaki.
Nadciąga burza, musimy iść.
Gotowe?
W porządku, tato "
I wchodzą do ślicznego gomku i koniec .

Dasiiek

tam miało być domku* nie gomku . x DDDDDDDDDDDDDDD ; ppppp

ocenił(a) film na 8
Dasiiek

dla mnie super film:D polecam:D dziwi mnie jednak ta slaba nota... ale na filmweb wszystko mozliwe, zdecydowanie fillm nie dla dzieci bo nie zrozumieja^^ ja daje 8/10 spokojnie:D