kolejny ciekawy filmowiec zdaje się iść w komercyjne bagno - fabuła brzmi jakby była streszczeniem gry komputerowej. I jeszcze ten Diesel w obsadzie - zapowiada się mocny kandydat do Złotych Malin;)
Już jest zwiastun z planu... Złotych Malin raczej nie będzie, bez przesady... Niemniej jednak ja również się niczego dobrego nie spodziewam, ale w odróżnieniu od ciebie zauważyłem już wcześniej, ze Mathieu Kassovitz się już w komercyjnym bagnie utopił, a to za sprawą kiepskiej "Gotiki" :/
Z ta Ghotika to troche przesadziles bo wedlog mnie jest bardzo dobrym filmem. Jednym z lepszych w swoim gatunku.
Vin Diesel zawaliście zagrał w trylogii o Riddick'u, a ten film według mnie znacznie nawiązuję do jego poprzedniej roli...
Przyszłość, najemnik (postać nie jednoznacznie pozytywna), pomaga ludziom.
Będzie dobrze :)
heh, dokładnie, wystarczy ze wyjdziesz poza swój garaż/pokój i już jesteś komercyjną dziwką dla niektórych. Dla innych jak zrobisz film który zdobył uznanie sponsorów to już jesteś komercyjny. Szkoda gadać.
Jakby wszystko nie było komercyjne...
W komercyjnym bagnie grzęźnie każdy reżyser który chcę coś przekazać a nie ma no to wystarczająco środków, jak już pewnie ktoś zauważył Kassovitzu zrobił film głeboki prawdopodobnie trwający 160 minut który FOX zlikwidowało do 90.To jednak coś znaczy,przed faktem sam reżyser był dumny ze swego filmu co więcej chciał go pokazać autorowi powieści,wyszło jak wyszło.Przeciętna rozrywka z niewykorzystanym potencjałem:/