Wizja świata po wojnach w chaosie, bezprawiu powinna być bardziej wyeksponowana.Ulice Rosji po których krąży Thoorop mroczne pełne przemocy handlarzy bronią i bezprawia(teraz już tak jest } są naprawdę mroczne i przytłaczają swoją szarością jeszcze ten deszcz dodaje klimatu ponurego świata to plus za klimat efekty specjalne są na niezłym poziomie Vin to facet pod takich typków spod ciemnej gwiazdy porzednie jego role mówią same za siebie. W roli Thoorop-a radzi sobie całkiem dobrze jako najemnik swoim wyglądem i charakteryzacją budzi lekki strach ale co do misji jaką ma wykonać to już scenarzyści pojechali to mi Transporterem" zapachniało .I ta Aurora kim w końcu jest co wnosi do filmu niepokalana dziewica w ciąży przeczuwa niebezpieczeństwo czuje ból innych,jest telepatką czy co. Fabuła filmu jest poplątana i cały film na tym traci i tu się zawiodłem spodziewałem się większego wysiłku scenarzystów a tu było wielkie BOOOMMMM a potem nic... film był lepiej zapowiadany niż okazał się w rzeczywistości a szkoda....