6,3 57 tys. ocen
6,3 10 1 57257
4,2 10 krytyków
Babylon A.D.
powrót do forum filmu Babylon A.D.

po obejrzeniu tej sztucznej i naciaganej papki, zero realizmu, nie klejace sie sceny, dialogi na zenujacym poziomie, gra aktorska takze zostawia wiele do zycenia, zwlaszcza gerard d.
Efektow tez za wiele nie bylo, kurcze a moglem w tym czasie sobie obejrzec nowego Indiane Jonesa, ktory zapewne 3ma poziom.
Plus tylko za buty Vina diesela w koncowych scenach, piaskowe trapery, ktore mial identyczne jak ja teraz nosze hehhe :)

aceyalone

W pełni się zgadzam kompletnie nie wiem o co chodziło w tym filmie, strasznie nudny masa wątków, które tylko zostały zarysowane, brak jakiegoś sensownego zakończenia.Nuda Nuda i jeszcze raz Nuda.

aceyalone

Ja też się dokładam, dziwny film, połowy rzeczy nie kumam, co to ma być?
Gdyby to była B produkcja to co innego!
A tu takie sławy
Diesel, Yeoh, Depardieu
A końcowa scena, co to ma być?
Dźiwny film.
Odemnie ma 5/10
Co do efektów specjalnych to wg mnie dwa były warte uwagi.
Pierwszy to mapa w samochodzie super bajer teżx taką chce.
Drugi wybuch rakiety przed twarzą aurory, i to tyle.

Oldi

Film spox....ale najlepsza rzecz to ta gigantyczno-bydlacko-wielka plazma w tym apartamencie...nic tylko podłączyc konsole i tłuc w Crysisa 8 :)

użytkownik usunięty
aceyalone

To jest film Akcji SF wiec nei szukal bym w tego typu gatunkach realizmu....

ocenił(a) film na 2
aceyalone

Trudno sie z tym nie zgodzic , spodziewalem sie czegos lepszego.Co do realizmu to sie nie czepiam ale film troche bez sensu.Przecietny widz nie zrozumi o co w nim chodzilo , nie polecam tego filmu , szkoda czasu.
Filmy akcji sa jednymi z moich ulubionych niestety ten to kompletna klapa , pare fajnych efektow specjalnych i mysla ze zrobili dobry film...
Dialogi hmm spac mi sie bardziej chcialo po sluchaniu tej nudnej paplaniny.Odemnie dostaje bardzo nisko bo tylko 3/10 , chyba jednynie za obsade aktorska i pare efektow specjalnych (m.in mapka)...

ocenił(a) film na 2
aceyalone

do tego tematu będzie pasować mój post: o co kaman!!

słabizna jak nie wiem, taka ulepiona ze wszystkiego indiańska chatka :)

idźcie lepiej na spacer jeśli zamierzacie go obejrzeć ;)