Dużo cierpliwości musi posiadać osoba decydująca się na ten filmik. Czuję, iż zmarnowałam sporą ilość minut cennego życia oglądając to nieporozumienie:-( moja ocena 1/10
Zaskoczę cię zatem. Jedyny serial jaki oglądam to Mad men. A klan i m jak miłość nie oglądam, bo marnują tak samo czas jak ten film. Nie ma potrzeby insynuować głupot- wystarczy tylko sprawdzić profil co oglądam, oglądałam i chcę zobaczyć a sprawa stanie się jasna.
no dobra to w takim razie jak to jest u Ciebie z filmami sci-fi? jaki np., Ci sie podobal?
mowisz ze lubisz ten gatunek a ocenilas 1/10a w koncu film calkiem calkiem jak na sci-fi - jakies dziwne dla mnie ale Twoja sprawa
nie nie to mam na mysli tylko to zeby dawac obiektywna ocene a skoro lubisz tego typu filmu a dajesz 1 to jest tu jakis mezalians a wiec ocena nieobiektywna ;)
nie ma obiektywnych i subiektywnych ocen...taki mały paradoks. Nie wiem gdzie ten "mezalians" :-) ale ten film mi nie odpowiada, za to nie mogę się doczekać już avengersów. A ty?
wg mnie sa bo czesto np. ktos zobaczy ze dana osoba wystepuje w filmie np. pattinson w jakiejs komedii romantico to od razu film skresla mimo ze moze aktor kijowo zagral ale film ogolnie moze byc czy jakas ocena miedzy przedzialem 3-6 poinna byc a taka ooba daje 1. wiec napewno ocena nie jest wtedy obiektywna.
co do avangersow to juz bija rokordy takze moze byc naprawde dobre i jak si tylko da to pojade gdzies do wiekszego kina na to jak tylko bedzie w okolicy ;) ciekawe tylko czy nie nacuduja ta za duzo... ;)