6,3 57 tys. ocen
6,3 10 1 57257
4,2 10 krytyków
Babylon A.D.
powrót do forum filmu Babylon A.D.

Dużo cierpliwości musi posiadać osoba decydująca się na ten filmik. Czuję, iż zmarnowałam sporą ilość minut cennego życia oglądając to nieporozumienie:-( moja ocena 1/10

ocenił(a) film na 1
AureaDicta

Tak masz rację. Ten film to dno.

ocenił(a) film na 9
AureaDicta

jak sie na codzien oglada m jak milosc czy klan to sie nie dziwie....

protos

Zaskoczę cię zatem. Jedyny serial jaki oglądam to Mad men. A klan i m jak miłość nie oglądam, bo marnują tak samo czas jak ten film. Nie ma potrzeby insynuować głupot- wystarczy tylko sprawdzić profil co oglądam, oglądałam i chcę zobaczyć a sprawa stanie się jasna.

ocenił(a) film na 9
AureaDicta

no dobra to w takim razie jak to jest u Ciebie z filmami sci-fi? jaki np., Ci sie podobal?

protos

zielona mila, A.I., incepcja i kilka innych. Lubię ten gatunek.

ocenił(a) film na 9
AureaDicta

mowisz ze lubisz ten gatunek a ocenilas 1/10a w koncu film calkiem calkiem jak na sci-fi - jakies dziwne dla mnie ale Twoja sprawa

protos

Czy jeśli lubię gatunek obliguje mnie to do lubienia każdego filmu?

ocenił(a) film na 9
AureaDicta

nie nie to mam na mysli tylko to zeby dawac obiektywna ocene a skoro lubisz tego typu filmu a dajesz 1 to jest tu jakis mezalians a wiec ocena nieobiektywna ;)

protos

nie ma obiektywnych i subiektywnych ocen...taki mały paradoks. Nie wiem gdzie ten "mezalians" :-) ale ten film mi nie odpowiada, za to nie mogę się doczekać już avengersów. A ty?

ocenił(a) film na 9
AureaDicta

wg mnie sa bo czesto np. ktos zobaczy ze dana osoba wystepuje w filmie np. pattinson w jakiejs komedii romantico to od razu film skresla mimo ze moze aktor kijowo zagral ale film ogolnie moze byc czy jakas ocena miedzy przedzialem 3-6 poinna byc a taka ooba daje 1. wiec napewno ocena nie jest wtedy obiektywna.
co do avangersow to juz bija rokordy takze moze byc naprawde dobre i jak si tylko da to pojade gdzies do wiekszego kina na to jak tylko bedzie w okolicy ;) ciekawe tylko czy nie nacuduja ta za duzo... ;)

protos

widzialam film od 1 do ostatniej minuty- nie podoba sie mi i juz;-) a na avendersow ide:-)

ocenił(a) film na 9
AureaDicta

no to milego seansu zycze ;)

protos

wzajemnie;-)