Ponieważ ja tak zrobiłem i stracił bym film gdyby kumpel nie powiedział mi, że film jest
naprawdę niezły. Polecam
Dzięki...od jakiegoś czasu zauważyłam,że dobre filmy mają na filmwebie niskie oceny.Nie wiem z czego to wynika dlatego też nie sugeruje się już ocena tylko czytam komentarze ludzi pod filmami .
To wynika z tego, że najczęstszy użytkownicy filmwebu są nastoletni. A oni nie mają gustów, bo jeszcze się im nie rozwinęły.
Ja nie mam lat nastu, gust mam " rozwinięty" i uważam, że ten film jest i tak za wysoko oceniony przez użytkowników, gra aktorska - wogóle nie ma tego w tym filmie. Pomysł nienajgorszy ale wykonanie masakra.
ja dałem 6. przyznam, że oglądało mi się naprawdę dobrze do momentu aż vegę przywiązali do krzesła. Od tego momentu zrobiło się zbyt kiczowato. Przełknąłem z trudem tą denną walkę na końcu i trochę zniesmaczyłem ale film mimo wszystko niezły.
6 też dobrze przynajmniej podnosi ocenę filmu, nie rozumiem ludzi którzy dają 1, przecież film ma różne wątki i każdy trzeba zinterpretować na inny sposób.
Zgadzam się! NIE SUGERUJCIE SIĘ OCENĄ , jest stanowczo za wysoka dla tego filmu. Nudny jak flaki z olejem. Strata czasu.