5,7 11 tys. ocen
5,7 10 1 11219
5,8 4 krytyków
Bad Ass: Twardziel
powrót do forum filmu Bad Ass: Twardziel

Skończyły się komiksy, ksiażki i gry które można adaptować na filmy, więc przerzucili się na filmiki z YT ? Jezu do jakich ja poj*banych czasów dożyłem :-/

crazy_race

Trejo zawsze był aktorem drugo i trzecioligowym, ale że Perlman ma w tym czymś wystąpić?! Kuźwa kto na takie gnioty wykłada pieniądze. Najsmutniejsze jest to, że ten film i tak na siebie zarobi bo banda debili jarająca się każdym filmikiem z youtuba i tak na to pójdzie, a stetryczali krytycy filmowi uznają, że to nowa forma sztuki i rewolucja w filmie. Teraz tylko czekać na ekranizację przygód kota grającego na klawiszach i grubasa miotającego wrednymi rudzielcami.
Cytując pewnego znanego profesora "I don't want to live on this planet anymore" : (

ocenił(a) film na 4
zonk_2

akurat przygody kota grającego na klawiszach bym z chęcią obejrzał:D

crazy_race

"Jezu do jakich ja poj*banych czasów dożyłem :-/"

Strzelam, że nawet nie przekroczyłeś 26 lat. :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Vampire19

Tak, a za JEGO czasów było lepiej.:) Całe 5 lat temu.:)

_Garret_Reza_

Jeśli już o tym mowa to 15 lat temu tak dla ścisłości.

crazy_race

A co za cholerna różnica czy inspiracją dla tego filmu był YT czy jakaś fantastyczna książka ?? Mało mnie obchodzi skąd wziął się pomysł na film, jeżeli będzie dobre kino to obejrzę z przyjemnością.

funkyman

Niezły z ciebie optymista jeśli spodziewasz się dobrego filmu.

ocenił(a) film na 5
crazy_race

"dobrego filmu" ;) Kolejne części maczety chętnie obejrzę, i liczę, że będą świetne choć wiem, że na pewno nie będą dobrymi filmami. To nie musi się wykluczać ;)