Witam, moja opinia jak w temacie postu - koszmarnie zmarnowany potencjał tego wspaniałego aktora. Zmarnowany przez reżysera i scenarzystę. Charakteryzator też się chyba nie postarał - wygląd a'la święty mikołaj z tą brodą.... Scenariusz śmieszny, montaż (sceny walk) - fatalny. Film się po prostu dłużyyyyyy. Gdyby nie Danny Trejo dałbym 1/10.
niestety musze się z Tobą zgodzić, to jeden z tych filmów, który się ogląda tylko dla tego, że gra tam Danny... ale cóż jak to wiadomo nie wszystkie produkcje muszą być świetne a myślę, że jak na film dla szerokiego grona tzw. "masy" to jest dobry.
...Przecież to wszystko miało właśnie takie być...przerysowane,kiczowate,naciągane,z przymrużeniem oka...a wy sie rozwodzicie nad brodami,pierdołami jakby to miał być w zamierzeniu poważny thriller/dramat o zemście weterana z oscarową rolą Danny'ego... Na to się nastawiłem i to dostałem... 6/10
Moim zdaniem, film ten mógłby być całkiem konkretnym filmem sensacyjnym z dozą humoru, jednak ten cały kicz który dodano nie przypadł mi do gustu i sceny z kiepskimi efektami. Po obejrzeniu trailera spodziewałem się właśnie takiego filmu na poważnie, nie czytałem nic na jego temat wcześniej. Odemnie 4/10