Ten film jest kompletnie nierealny!! Jaki normalny człowiek zachowywałby się tak w takiej sytuacji?! Po cholerę ona szła po ten szalik przecież był włączony alarm!!!Albo jaki człowiek po starciu z mordercą i po śnie że morderca dopada cię w łazience poszedł by od razu do kibla?! Ten film jest totalnie głupi i nikomu go nie polecam! 2/10
Jak szukasz realizmu to gorąco polecam filmy dokumentalne.
Szal był dla niej czymś bardzo ważnym, był od jej matki.
Mi się film podobał ,
Może i był czymś ważnym, ale ten alarm chyba coś oznaczał! Te zachowania bohaterów są mało realistyczne, a przecież są horrory w których ludzie zachowują się normalnie tak jak normalny człowiek, a nie niedorozwinięty!
Hmnm bywa, niekiedy że człowiek traci głowę i nie wie co robi. Wiele było takich zdarzeń w realnym życiu że człowiek, dla nas biernych obserwatorów, postąpił głupio lub zginął przez głupotę, lecz strach i emocje wywołują rożne zachowania, więc według mnie takie zachowanie głównej bohaterki może być uzasadnione, ja sam przypuszczam że nie wiem co bym zrobił w stanie wzburzenia emocjonalnego. Pozdo dla forumowiczów.
Masz racje zdarza się... ale czy normalny człowiek któremu zabito całą rodzinę i przyjaciół, po starciu z mordercą i po śnie, że morderca dopada cie w łazience zaraz po obudzeniu się idzie do łazienki? I to już nie jest przez strach czy emocje! A tak po za tymi nierealnymi zachowaniami film jest mało straszny nie trzyma w napięciu a sceny morderstw są nudne...
Hmnmn dla film jest na 6+/10. Nie jest oryginalny, ale też nie razi ogromnymi wady. Ot taki sobie film do zobaczenia.
P.S. "ale czy normalny człowiek któremu zabito całą rodzinę i przyjaciół, po starciu z mordercą i po śnie, że morderca dopada cie w łazience zaraz po obudzeniu się idzie do łazienki?" Raczej nie, choć wiesz mogła chcieć dla przełamania swejego strachu i obaw wejść do łazienki i raz na zawsze skończyć z nieuzasadnionym lękiem, przekonując się że tam nikogo jednak nie ma.
Pozdrawiam
No może bohaterka tego FILMU chciała tak zrobić, ale zwykły człowiek wątpię żeby po takich przeżyciach i po tym śnie poszedł by do łazienki. To jest tylko moja opinia i każdy może uważać inaczej...