PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10003598}
6,5 11 tys. ocen
6,5 10 1 11124
5,9 33 krytyków
Ballerina. Z uniwersum Johna Wicka
powrót do forum filmu Ballerina. Z uniwersum Johna Wicka

Bardzo podobał mi się John Wick z 2014 , ale co za dużo to i świnie nie chcą jak z każdym dobrym filmem. Już od któregoś odcinka zaczęły mnie nudzić Dzony Łiki , nawet już nauczyłem się strzelać jak on  , ale z powodu braku Dzonego tworzyć film wpleciony gdzieś miedzy odcinki jak drobna kobieta na kodzie IDDQD po paru lekcjach Judo rozwala zawodowych morderców w ilości masowej? …  Film dla odbiorców amerykańskich, nie muszę dodawać czemu (można było dodać jeszcze hordę zombie) . Oczywiście film spodoba się większości kobiet „…zabij parę facetów , lepiej się poczujesz”. Pokarzę go żonie na następne walentynki.

ocenił(a) film na 5
jeleniewicz_0

Taki świat mistrzu, szkoda gadać w ogóle. Ja to od razu jak widzę kobite z pistoletem albo w mundurze to wyłączam film. Jak pewnie wielu obejrzałem tylko dlatego że w zwiastunach pojawiał się Reeves. Widać że wrzucili go na tam na siłe, żeby ściągnąć do kina fanów serii. Szkoda tylko że fabularnie kompletnie się to popieprzyło. Przecierz pod koniec dwójki John został ekskomunikowany. W 3 części przerwali mu bilet i wygnali z Ruskiej Romy. Tutaj wklejono scene kiedy Eve i John rzekomo się poznali. Więc skoro John już w tamtym momencie nie "pracował" dla Romy, ani dla nikogo innego, jak do cholery mógł kilka miesięcy później na zlecenie Romy pojechać do Pragi żeby wykończyć Eve? Fabularna nieprzemyślana wtopa. Pewnie myśleli że nikt się nie skapnie. Jak mówiłem - wrzucony na siłe. Film z pułki "obejrzyj i zapomnij"