PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10003598}
6,5 11 tys. ocen
6,5 10 1 11124
5,9 33 krytyków
Ballerina. Z uniwersum Johna Wicka
powrót do forum filmu Ballerina. Z uniwersum Johna Wicka

tak, ktokolwiek wie jak działa fizyka, wie że ten film to bajka, męczyłem się strasznie oglądając ten film, gra aktorska kiepska, ujęcia walki absurdalne i nierzeczywiste naciągane do granic absurdu ...
SZKODA CZASU - więcej emocji wzbudził u mnie REKSIO!

ocenił(a) film na 3
testerr

No film tragedia i jeszcze odtworczyni glownej roli malo przekonywujaca.

testerr

Ale z ciebie nonkonformista! No, no, no! xD

ocenił(a) film na 7
testerr

idź oglądaj BBC przygłupie. Nie ma to jak oceniać film akcji pod względem realizmu XD pewnie cię zaskoczę ale postrzelony człowiek może umierać nawet godzinami. Także idź rób wysryw pod każdym filmem że jest nierealistyczny bo umierają za szybko .

testerr

następnym razem wybierz jakiś film na swoim poziomie, może być Reksio - widocznie to wszystko co twój umysł jest w stanie przetwarzać. Mis Uszatek mógłby już cie przyprawic o zawroty głowy.

ocenił(a) film na 8
testerr

A mi się bardzo podobało i nie żałuję

testerr

Tak uważają ci, którzy wiedze o fizyce wynieśli ze szkoły i jedynie ślizgają się po powierzchni zagadnienia. Wtajemniczony wie, że rzucony granat nie zrobi krzywdy rzucającemu a tylko tym, którzy na niego dybią, nawet w zamkniętym pomieszczeniu. Ponadto, wrzucenie do przeciętnego budynku granatu odłamkowego spowoduje jego natychmiastowe zapalenie się ale ogień nie zniszczy fryzur przebywających tam kobiet. No, ale nie jest to wiedza dla maturzysty czy zwykłego magistra. To wiedza adeptów gier na automatach i wybranych strzelanek na konsolę czy PC. Tych bardziej zamierzchłych. Więc albo jesteś za młody żeby wiedzieć albo nie uważałeś ;-)

testerr

odkryłeś, że kino akcji potrafi być nierealistyczne? brawo ty XD

testerr

Ahacuvbucihicyhpj ;)

testerr

Wszystkie Johny Wicki takie są. Ale są bardziej ogladalne.