Nie oglądałem tego więc jestem obojętny w stosunku do tego filmu.
???
o co Ci właściwie chodzi??? a tak poza tym skoro nie oglądałeś tego filmu to czemu już go oceniłeś? zazwyczaj film ocenia się po jego obejrzeniu ;p a zresztą nie ma się czemu dziwic skoro oceniłeś juz takze Powrót Króla...
hej!!
Ja kocham władcę pierścieni, więc z góry oceniam, że będzie wspaniały - czytałem książkę. A na ten film stawiłem 5 czyli obojętnie.
oki
Oki rozumiem, że jesteś fanem Władcy Pierścieni i jak piszesz czytałeś książkę ale przecież tu oceniamy film, a nie książkę :)
W każdym razie ja także mam nadzieję, że Powrót Króla będzie naprawdę filmem na 10 (mi druga część podobała się jeszcze bardziej niż pierwsza więc mam nadzieję, że Powrót będzie jeszcze lepszy) .
Ufff
Cieszę się że choć troszkę mnie rozumiesz jak chcesz pogadać mój numer gadu to 5887862. Film czy książka dla mnie bez różnicy.
++2
rozwaliłeś mnie tym komentarzem dam za to +2 ............... dzieki bo humor mi się poprawił tak trzymać
W podstawówce powinieneś już zauważyć, że jak nie napiszesz sprawdzianu, to nie znaczy, że dostałeś z niego środkową ocenę pomiędzy "niedostateczny" a "celujący"...