PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=847524}
5,5 12 tys. ocen
5,5 10 1 12213
2,6 10 krytyków
Banksterzy
powrót do forum filmu Banksterzy

Jak to wiele polskich filmow, które miały coś obnażać a nie dość, że nie obnażały to jeszcze się ośmieszały. Wielkie wzdęcie i wyjdzie malutki bobek. Tak jak Polityka Vegi, niby scenariusz ktoś wykradł, niby władza bała się tego filmu a okazało się to żałosną karykaturą ostatnich lat

ocenił(a) film na 5
Rollo_2

Po zwiastunie widać, ze to propagandowy film jakoby za zmianą kursu waluty szwajcarskiej miały stać nieczyste machinacje banków, a nie kryzys finansowy i nieudolne rządy zaprzaństwa i kryzys waluty Euro, który został spowodowany pożyczkami dla Grecji i Hiszpanii i inwestowaniem w szwajcarska walutę co spowodowało zwiększenie jej kursu względem złotego.

Myślę, ze na pewno prezydent Tanajdo i frankowicze, pójdą na ten film z przyjemnością.

Michael_van_Grand

Nie wiem czego się spodziewaliscie. Przecież jednym z głównych sponsorów tego szitu jest firma zajmująca się frankowiczami. Chodzi tylko i wyłącznie o większe nagłośnienie tematu a firma pozyska nowych łatwowiernych klientów

Rollo_2

Jak zobaczyłem plakat promujący film to byłem przekonany, że to film Papryka Vegety.

Rollo_2

Można być tego pewnym, widząc rzesze klakierów zakładających wątki na Filmwebie. Już pojawiają się od nich teksty, jaki to gruby temat, jak głośna sprawa, ważny film itp. Każdy z kontem założonym rok temu, prawie bez ocen lub z ocenami produkcji dystrybuowanych przez Kino Świat. :D Czuję, że po premierze zacznie się od nich wysyp dziesiątek dla filmu. Polecam obserwować. ;)