7,3 10 tys. ocen
7,3 10 1 10465
6,6 8 krytyków
Batman DCU: Mroczny rycerz - Powrót, część 1
powrót do forum filmu Batman DCU: Mroczny rycerz - Powrót, część 1

Czy ktoś coś wie ? Dotychczas wszystkie animacje z batem były u nas wydane, am nadzieję że i z tą nie będzie inaczej.

ocenił(a) film na 8
hellboyjr

Nie wszystkie zostały wydane...
Mystery of the Batwoman nie zostało wydane
A co do tego filmu..nie jestem pewien ale słyszałem plotki że film będzie w kraju koło 25go jakoś..ale może ktoś jest bardziej zorientowany

ocenił(a) film na 10
Adriann1992

25 września to data wydania w USA, Śledzę różne serwisy i zapowiedzi w sklepach internetowych i jak dotąd nigdzie nie wspomina się o polskiej premierze.

użytkownik usunięty
Adriann1992

Ze starych filmów spod szyldu DCAU nie wszystko zostało wydane ale jeśli chodzi o te nowe animacje to zostało wydane wszystko z Batmanem prócz 'Ligi Sprawiedliwych: Nowej Granicy'. Każda kolejna animacja DC będzie miała swoją premierę niedługo po amerykańskiej, taką politykę ma Galapados :)

hellboyjr

ten film widziałem ok 2 tygodnie przed USA i to z lektorem wiec premiera DVD powinna być niedługo

hellboyjr

23 listopada 2012r. 1-płytowe DVD z filmem animowanym “Batman: Mroczny rycerz powrót, część 1″ (“Batman: The Dark Knight Returns, Part 1″). Swietnie bedzie można zamówic wraz z TDKR. A tu źródło: http://www.batcave.com.pl/2012/10/batman-mroczny-rycerz-powrot-czesc-1-w-listopa dzie-w-polsce-na-dvd/ .

ocenił(a) film na 10
hudylobo

Dziękuję za dobrą wiadomość.

ocenił(a) film na 9
hellboyjr

Można go dostać wcześniej.

ocenił(a) film na 9
hellboyjr

W media markcie dzisiaj widziałem na DVD. w cenie 29.99 zł