W pewnym momencie do internetu wyciekł słabej jakości (w sensie rozmazany) pierwszy, oficjalny trailer. Niestety, ledwo się pojawił na YouTube, już go usunęli. Ja na szczęście zdążyłem obejrzeć i mówię wam, że zapowiada się wspaniale! Że też musieli ten trailer wyciąć....
Na razie na osłodę możemy się zadowolić jedynie fałszywym trailerem stworzonym przez fanów, ale równie świetnym i epickim.
http://www.youtube.com/watch?v=H8tQsI2RWr0
Brucie jest tu too old. Oficjalne komentarze donoszą, że ma mieć 50 parę lat (bodajże 55). Tak czy siak w oficjalnym trailerze jest również zbyt stary.
I nie postarzyli Bullocka. Ale fakt, fani się postarali. Tylko ostatnie oblicze Gacka trochę zbyt przypakowane, i z tymi rurkami na plerach wygląda jak Bane.
No wiesz, to nie jest amatorsko stworzona animacja, tylko zwykły zlepek wybranych fragmentów dotychczasowych oficjalnych animacji. Choć nie wiem, co by zdziałali, gdyby nie "Legends of Dark Knight", odcinek "The New Batman Adventures", w którym gothamskie dzieciaki opowiadały sobie swoje wyobrażenia o Batmanie. To stąd np. pochodzi fragment z Robinką i mutantami.
Na szczęście oficjalny trailer już jest. xd