PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693880}

Batman DCU: Syn Batmana

Son of Batman
2014
6,3 5,5 tys. ocen
6,3 10 1 5478
4,4 10 krytyków
Batman DCU: Syn Batmana
powrót do forum filmu Batman DCU: Syn Batmana

Dubbing jest straszny, w sumie jak we wszystkich tego typu produkcjach amerykańskich. A i fabuła poryta. Opinia dla starszych, dla dzieci dobre to bedzie...

ocenił(a) film na 5
h3b4n

,,tego typu produkcjach amerykańskich'' - widać że wiedza twoja mała. Obrażasz osobę Conroya i Hamilla, którzy razem tworzyli cuda.

,,Opinia dla starszych, dla dzieci dobre to bedzie...'' - skoro dla dzieci mają być cycki i krew w co drugiej scenie to gratuluje.

PS. Na pierwsze urodziny swojego syna nie zapomnij zabrać go na jakąś część Piły. Świetne kino familijne.

Bartonson12

hehehe, żałosne! Bo dzieci są tępe i nie wiedzą gdzie jest rzeczywistość. Żałosny jesteś! Idź grochówke rozdawać na święta bezdomnym jak jesteś taki święty. Nie lubie się sprzeczać na internecie, a co dopiero z takimi frajerami, co życie widzą przez pryzmat Dzien dobry TVN. Bo syn Ci zagra w Medal of honor i pójdzie zabijać dzieci w szkole! Poirytowałeś mnie na święta! FY

ocenił(a) film na 5
h3b4n

Skoro dziecko po zagraniu w GTA zabiło nauczyciela i kilkoro dzieci znaczy chyba że jednak nie powinny oglądać/grać w to co nie jest dla nich przeznaczone.

Skoro zwykła wymiana zdań Cię irytuje, to z pewnością masz jakiś problem.

Bartonson12

Skoro dziecko po zagraniu w GTA zabiło nauczyciela i kilkoro dzieci to znaczy że to dziecko miało coś z banią jeszcze przed sięgnięciem po grę.
Zawsze znajdą się psychole którzy tylko czekają na pretekst lub inspirację żeby kogoś zabić - a to brutalna gra, a to film, to książka kogoś zainspirowała do zabicia Lenona, a to komuś się objawił szatan na pudełku od płatków śniadaniowych i kazał zabić prezydenta.
Psycholi i debili na świecie nie braknie, nie rozumiem tylko po co obarczać winą gry , filmy czy książki. Miażdżąca większość ludzi która korzysta z tych wytworów ludzkiej kreatywności nie ponosi żadnych zmian na psychice i nie zmienia się w magiczny sposób w morderców.

sebik_mazur

Dokładnie!!!

h3b4n

Ja oglądałem po ang i w g mnie animacja całkiem fajna. Dziecku bym a pewno nie puścił:)