Batman DCU: Syn Batmana

Son of Batman
2014
6,3 5,5 tys. ocen
6,3 10 1 5499
4,4 7 krytyków
Batman DCU: Syn Batmana
powrót do forum filmu Batman DCU: Syn Batmana

yyy

ocenił(a) film na 7

ja juz obejzalem lecz nie mozna ocenic. ŻAL. nie interesuje mnie ze niby premiera 6 Maja.

ocenił(a) film na 6
Ohatsu

Nie wiem, co FW ma do tych animacji i blokowania ocen. Bywają filmy fabularne, które ludzie oceniają na 2 lata przed premierą a takie Justice League: War czy JL: Flashpoint Paradox mają odblokowaną możliwość oceniania dopiero w dniu premiery.

ocenił(a) film na 4
Ohatsu

Nie można oceniać bo premiery jeszcze nie było, a to co obejrzaleś jest nielegalną wersją (stanie się legalną w dniu premiery).

ocenił(a) film na 7
BluRay2012

Co za roznica czy wersja filmu jest legalna czy nie? bo dlamnie zadnej nie ma.To co jest w internecie chyba jest legalne.

ocenił(a) film na 4
Ohatsu

Oglądanie legalne jest ale dopiero po premierze.

ocenił(a) film na 7
BluRay2012

Zapłacilem na Chom1ku za ten film wiec go LEGALNIE obejzalem

ocenił(a) film na 4
Ohatsu

Pobieranie z chom1kuj nie jest legalne. Chom1kuj to internetowa przechowalnia plików.

ocenił(a) film na 7
BluRay2012

Nielegalne? hahah dobre to niby dlaczego wszędzie na chom1ku jest opcja pobrania ,a jak chcesz pobrac to trzeba wyslac smsa za posrednictwem naszych polskich sieci komorkowych ktore maja z tego pieniadze. a wzamian za to pobierasz co tam chcesz. jak by bylo to nie legalne to by ta strona nie istniala. a ze panstwo polskie na tym zarabia to niby po co usuwac

ocenił(a) film na 4
Ohatsu

Zgodnie z polskim prawem (art. 23 ustawy o prawie autorskim) wolno nieodpłatnie korzystać z już rozpowszechnionego utworu, a więc z takiego, który miał swoją premierę w Polsce. Ściąganie z sieci przedpremierowych filmów lub piosenek jest niedozwolone.

ocenił(a) film na 5
BluRay2012

Po co tracić czas na takiego idiote?

ocenił(a) film na 4
Bartonson12

Chyba mu zabrakło argumentów. Zresztą masz rację, szkoda tracić czasu.

BluRay2012

Trochę się mylisz. Wolno legalnie pobierać co tylko się chce na własny użytek - nie wolno udostępniać. Nie ma w przepisach nic o premierze w danym kraju ;) Wydanie czegoś w Burkina Faso = udostępniono