ja juz obejzalem lecz nie mozna ocenic. ŻAL. nie interesuje mnie ze niby premiera 6 Maja.
Nie wiem, co FW ma do tych animacji i blokowania ocen. Bywają filmy fabularne, które ludzie oceniają na 2 lata przed premierą a takie Justice League: War czy JL: Flashpoint Paradox mają odblokowaną możliwość oceniania dopiero w dniu premiery.
Nie można oceniać bo premiery jeszcze nie było, a to co obejrzaleś jest nielegalną wersją (stanie się legalną w dniu premiery).
Co za roznica czy wersja filmu jest legalna czy nie? bo dlamnie zadnej nie ma.To co jest w internecie chyba jest legalne.
Pobieranie z chom1kuj nie jest legalne. Chom1kuj to internetowa przechowalnia plików.
Nielegalne? hahah dobre to niby dlaczego wszędzie na chom1ku jest opcja pobrania ,a jak chcesz pobrac to trzeba wyslac smsa za posrednictwem naszych polskich sieci komorkowych ktore maja z tego pieniadze. a wzamian za to pobierasz co tam chcesz. jak by bylo to nie legalne to by ta strona nie istniala. a ze panstwo polskie na tym zarabia to niby po co usuwac
Zgodnie z polskim prawem (art. 23 ustawy o prawie autorskim) wolno nieodpłatnie korzystać z już rozpowszechnionego utworu, a więc z takiego, który miał swoją premierę w Polsce. Ściąganie z sieci przedpremierowych filmów lub piosenek jest niedozwolone.