PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 368 tys. ocen
7,6 10 1 368336
7,4 72 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

...

ocenił(a) film na 7

Początek filmu mnie załamał ;) Powiem szczerze myślałem, że oglądam jakiś film o
poznawaniu swojej duszy :P Po trzydziestu minutach na szczęście zaczęło się rozkręcać a
gdy już się rozkręciło to było co oglądać jednak zawiodłem się na końcówce :/
Podsumowując cały film oglądało się dość znośnie ^^ I nie ma co porównywać tej i kolejnej
części z częściami Tim'a Burton'a gdyż to zupełnie inne czasy ;) To tyle mam do powiedzenia
...

ocenił(a) film na 7
xloAvAolx

Ten film to bajeczka w porównaniu do TDK, chociaż i tak trzyma poziom.

użytkownik usunięty
xloAvAolx

A mnie się właśnie podobało to, że starali się wytłumaczyć, jak to się stało, że Wayne stał się batmanem i gdzie się nauczył bić, skąd miał gadżety.. na pewno najlepszy z trylogii, ale resztateż niewiele gorsza. CyrekMF własnie ja myślę, że TDK był większą bajeczką z przerysowanym Jokerem, ale najważniejsze, że wszystkich bohaterów-dobrych i złych Nolan sprowadził na ziemię z komiksu.

ocenił(a) film na 9

Zgadzam się. NIE MA przepaści między BB a TDK, tylko została ona wykreowana przez śmierć Ledgera... Oczywiście: TDK to film dużo lepszy. Ale bez przesady.

ocenił(a) film na 9

Zgadzam się. NIE MA przepaści między BB a TDK, tylko została ona wykreowana przez śmierć Ledgera... Oczywiście: TDK to film dużo lepszy. Ale bez przesady.