Chodzi mi o to, który film Wam sie bardziej podobał: Batman begins, czy Superman return. U mnie one są na równi.
Nie ma nawet co porównywać, Batman Begins to najlepszy film na podstawie komiksu, Superman returns to nudna kicha z kiepską fabułą i nawet efektami nie można się pozachwycać bo poza sceną z samolotem nic ciekawego tam nie ma. Zdecydowanie wolę dwa pierwsze Supermany z Reevem.
Batman begins 10/10
Superman Returns 3/10
Batman Begins rules baby :P
nietrudno sie domyślić że na forum BB wszyscy (no, prawie..) to powiedzą. Na forum Superman Returns pewnie byloby na odwrót.
Zastanówmy się:
klimatyczne kino akcji na najwyższym poziomie czy archaiczne wapno?
Batman Begins 10/10
Superman Returns 2/10
Sam jesteś gniot.
Oczywiście,że Batman jest lepszy. Superman to jedno wielkie bagno/
Chyba ludzie co chwalą BATMAN-POCZĄTEK(2005) nie oglądali BATMANA(1989) wyreżyserowanego przez TIMA BURTONA.Batman-Początek przy tamtym filmie wypada tragicznie!!I nic nie poradzićie.To samo nowy film o przygodach supermana. Oba pachną kiczem.Filmy klasy B,a nawet C!!!!!!!!!!
Oczywiscie Batman pokonał Supermana i to bez problemu. Co prwad to nidala nie ten wielki batman z 1989 roku, ale bardzo dobry film z duża ilością psychologii.
hehe jeśli chodzi o walke to superman by go pokonał bo nie jest ziemianinem a batman jest,taki szczegól :p
Pozdro
wiadomo że batman powiedz mi co było wogóle fajnego w Super-manie? No może film był nawet fajny ale ogólnie był strasznie kiczowaty!!Lubilęm supermana
Ale po tym filmie jakoś mi przeszlo!!!!
Pozdrawiam
Oba są nijakie. Z tym że bardziej nijaki jest Superman. Jedyne, co go ratuje, to więcej efektów specjalnych.
A Batman-Początek był znacznie poniżej oczekiwań. Ci,którzy tak zażarcie go bronią, muszą być widocznie wciąż pod wpływem entuzjastycznych opinii krytyków, które zapewniły filmowi popularność.