Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 370 tys. ocen
7,6 10 1 370034
7,4 57 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

Chodzi mi o to, który film Wam sie bardziej podobał: Batman begins, czy Superman return. U mnie one są na równi.

użytkownik usunięty
_Donnie_

Nie ma nawet co porównywać, Batman Begins to najlepszy film na podstawie komiksu, Superman returns to nudna kicha z kiepską fabułą i nawet efektami nie można się pozachwycać bo poza sceną z samolotem nic ciekawego tam nie ma. Zdecydowanie wolę dwa pierwsze Supermany z Reevem.

Batman begins 10/10
Superman Returns 3/10

ocenił(a) film na 10

Batman Begins rules baby :P

nietrudno sie domyślić że na forum BB wszyscy (no, prawie..) to powiedzą. Na forum Superman Returns pewnie byloby na odwrót.

_Donnie_

Zastanówmy się:
klimatyczne kino akcji na najwyższym poziomie czy archaiczne wapno?

Batman Begins 10/10
Superman Returns 2/10

użytkownik usunięty
_Donnie_

Obydwa są gniotami ..........................

ocenił(a) film na 10

Sam jesteś gniot.

Oczywiście,że Batman jest lepszy. Superman to jedno wielkie bagno/

użytkownik usunięty
jacekwielgosz

Chyba ludzie co chwalą BATMAN-POCZĄTEK(2005) nie oglądali BATMANA(1989) wyreżyserowanego przez TIMA BURTONA.Batman-Początek przy tamtym filmie wypada tragicznie!!I nic nie poradzićie.To samo nowy film o przygodach supermana. Oba pachną kiczem.Filmy klasy B,a nawet C!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 6
_Donnie_

Oczywiscie Batman pokonał Supermana i to bez problemu. Co prwad to nidala nie ten wielki batman z 1989 roku, ale bardzo dobry film z duża ilością psychologii.

ocenił(a) film na 8
fidelio

hehe jeśli chodzi o walke to superman by go pokonał bo nie jest ziemianinem a batman jest,taki szczegól :p
Pozdro

ocenił(a) film na 8
_Donnie_

wiadomo że batman powiedz mi co było wogóle fajnego w Super-manie? No może film był nawet fajny ale ogólnie był strasznie kiczowaty!!Lubilęm supermana
Ale po tym filmie jakoś mi przeszlo!!!!
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
_Donnie_

Oba są nijakie. Z tym że bardziej nijaki jest Superman. Jedyne, co go ratuje, to więcej efektów specjalnych.
A Batman-Początek był znacznie poniżej oczekiwań. Ci,którzy tak zażarcie go bronią, muszą być widocznie wciąż pod wpływem entuzjastycznych opinii krytyków, które zapewniły filmowi popularność.

ocenił(a) film na 8
_Donnie_

hmmm...obydwa filmy podobały mi się..ale jednak "Batman Begis" podobał mi sie trochę bardziej...;)