PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 369 tys. ocen
7,6 10 1 369292
7,4 74 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

Wrrrrr.... Tak czekałam na ten film...Tylu świetnych aktorów a wyszło takie nudne, irytujące g****. Ja sie pytam gdzie tu jest akcja??? Dwa razy przeleci pelerynka przez ekran, w tle odgłos ciosów... No nie... I ta koszmarna Katy Holms. Za co??? To ja już wole stare Batmany - co z tego że przerysowane i miejscami kiczowate, przynajmniej nie zasypiało sie po 20 minutach filmu

ocenił(a) film na 6
marrrrysia

Co ty pieprzysz film jest fajny i napewno nie nudny ani irytujacy. Akcji jest sporo i do tego bardzo dobrze nakreconej. Pewnie wolałabyś żeby twórcy zrobili to tak jak matrixa (ten cholerny bullet time)? Hehe na szczęście są jeszcze oryginalni reżyserzy no ale co do aktoró to sie zgadzam byli świetni.

ocenił(a) film na 9
Milord

Marrysia ma rację.Film słabiutki.Sceny akcji nie pamiętam żadnej bo chyba nie było.Tak fatalnej pracy kamery i montażu scen dawno nie widziałem.Na ekranie same migawki i gówno widać.Reżyser swoją porażkę ukrył pod maską oryginalności.Ja też mogę nakręcić za 150 mln syf i powiedzieć że nieudolności reżyserskie były jak najbardziej zamierzone.A Matrixa to ja nie oczekiwałem bo bullet time jest moim zdaniem niczym specjalnym.Myślałem że będzie to coś w rodzaju Burtona.

ocenił(a) film na 9
Iluvatar

wez goro pal wrotki po pierwsze 120 mln po drugie jak nie widziales scen akcji to masz chyba zryty beret i cos ci sie pojebalo,po trzecie jakie migawki?? "Myślałem że będzie to coś w rodzaju Burtona" to sie kur.. przeliczyles wracaj do kiczowatej bajeczki o gumowym klaunie zagranym przez cienkieg jak sik pajaka aktoreczka i rezyserka ,ktorego Nolan jeszcze trzy razy przerośnie.Wez ty goro w ogole spier....!

ocenił(a) film na 10
Sammy_Jankis

Buehehehe, takie komentaże lubie Marv'n :)

ocenił(a) film na 9
Negative

co do akcji patafiany to macie 1. walka na lodzie 2. walka z Raasgulem:D 3. szamotanina batmana w porcie 4. gordon goniocy i strzelający do bruca na dachu. 5. akcja w pokoju gdzie batman eliminuje goscia w kiblu apotem dostaje zpryskiwaczem w twarz i podpalony spada na ulice 6. nawalanka w szpitalu 7. świetna ucieczka batmobilem 6. rozwalający się dom waynea 8. końcowe walki 9. lot za pociągiem 10. wykolejenie się teogż pociągu 11. walka w więzieniu 12. walka z Ducardem w światyni 13. lot batmana was poprostu pogieło ;p film jest do poczucia świetny

ocenił(a) film na 10
Redgard

No tak ziom, ale oni nawet jak się biją to gadają :P