czy nikt nie zwocil uwagi na usta glownego bohatera!mnie to popsulo troszke film:(facet ma dziwne krzywe usta i wyglada jakby mial wade wymowy!(poza tym w masce batmana ma na sobie 0,5kg pomaranczowej tapety)batman z natury opanowany w niekorych scenach malo sie nie zaslinil tak wywijal wargami...
no niestety nikt nie jest idealny a brad pitt gra juz w panstwie smith wiec nie bylo mozliwosci by zagral w obu filmach dla twojej satysfakcji:P
aha i jeszcze jedno BALE BALE BALE najlepszy aktor jaki gral kiedykolwiek Batmana!!
drogi M.nie trakruj mnie jak podrzedna idotke bo mnie nie znasz.slowem nie wspomnialm o panu Pittcie(moim zdaniem jest podrzednym aktorzyna ktory dostal sie do filmu przez tatusia)WIEC NIESTETY CIE ROZCZARUJE i nie bede wzdychac do slodkiego Pitta.a co do tego kto najlepiej zagral batmana to mozna podyskutowac nie badz taki pewien ze masz racje...
nie wiem kto powinien zagrac batmana...nie jestem jasnowidzem.i do wszytkich JA NIE KRYTUKUJE JEGO GRY ON DLA MNIE MA TLYKO TROSZKE KOMICZNE USTA KTORE MI SIE NIE PODOBALY
Brad Pitt jest podrzędnym aktorzyną? A widziałaś go w Podziemnym Kręgu, 12 małpach czy Przekręcie? W tych filmach zagrał genialnie...
Straszne! Batman ma "krzywe usta", ale tragedia.
A tak na serio, Bale to świetny aktor, zagrał bardzo dobrze, a Ty piszesz, że Ci jego usta nie pasowały. Takiego dziwnego komentarza jeszcze nie widziałam.
nie watpie ze jest dobrym aktorem i nigdzie nie napisalam ze tak jest ..czy tak uwazam
Bale jest bardzo dobrym aktorem i chyba to jest najważniejsze, a nie to, czy według kogoś ma "dziwne usta." Trochę ten tytuł mnie zdenerwował:"GLÓWNY AKTOR!KOSZMAR!" "Koszmar" bo Ci się jego usta nie podobają?
hehe no ja tez sie nie bede klocic.dla mnie to jak gra i jego usta(LOL)to zupelnie inna sprawa.mnie sie chcialo smiac nie raz z jego agresywnosci mowienia i tyle.ja tez pozdrawaim:)
o ludzieee a jest gdzieś powiedziane, że Batman ma mieć idealne usta?? Prawdą jest że sposób mówienia i układania warg Bale'a tylko dodaje głównemu bohaterowi uroku.
Pozdrawiam
Przestancie czepiac sie Martki! Pewnie siedziala w pierwszym rzedzie w kinie i tylko usta aktorow widziala.
Dajcie spokój Martce - od tego jest forum żeby swoje zdanie wyrażać i dzielić się spostrzeżeniami.
Moim zdaniem główny aktor całkiem nieźle sie wywiązał z zadania, ale bardziej podobała mi sie gra aktorska Liama Neesona...
Jaka bzdura! Bale jest Walijczykiem a oni mają taki akcent. Weźmy na ten przykład Butlera. Jest z kolei Szkotem i też "sepleni". Mi się osobiście to bardzo podoba bo się nie z amerykanizowali i są naturalni jak ogień i woda. I według mnie ten akcent jest po prostu uroczy. A skoro Bale znakomicie wcielił się rolę Batmana to czego tu się jeszcze czepiać?
lol - argumentacja mnie powalila - aktor jest tragiczny bo ma krzywe usta rotfl
Nie no, to ja się chyba czepie Brada Pitta że ma zeza.....
Nikt nie jest dokonały.....A BAle na pewno sam się nie stworzył :P
Ja go lubie, mimio "krzywych" ust.
Christian Bale jest super aktorem:) temu filmowi mozna rozne rzeczy zarzucac ale napewno nie to że : GLÓWNY AKTOR!KOSZMAR!
ja to chyba poczekam az ktos bedzie mial dystans do jego NAJ NAJ NAJ GRY AKTORKIEJ i zauwazy maly komizm w jego ustach:)a co do komentarza ze siedzialam w pierwszym rzedzie to akurat siedzial w ostatnim ale mamy male kino(hahaha)
Martko moze zrob wszystkim przysluge i po prostu nie wypowiadaj sie o rzeczach o ktorych nie masz pojecia bo mam wrazenie ze gowno wiesz o prawdziwym aktorstwie i oceniasz aktorow przez przyzmat jej urody. Pewnie jestes fanka Bena Afflecka albo Haydena Christensena. Tak sie sklada ze Christian Bale jest bardzo utalentowanym aktorem i juz od najmlodszych lat swietnie gral w filmach, ale tego juz nie zrozumiesz.
Hej, od Haydena się odwal. A poza tym to masz rację - Ben Affleck, Orlando Bloom czy Colin Farrell to fani autorki posta.
"fani autorki posta" no to zablysnales
nie bede sie juz wdawal w dyskusje o beztalenciu jakim jest christensen bo mi sie nie chce
Chyba "idole", a nie "fani." W gazecie raz przeczytałam, że Paris Hilton jest "idolką" Marilyn Monroe, to też było trochę śmieszne, te dwa słowa jednak się czymś od siebie różnią.
nie bede sie wypowiadac jakich lubie aktorow i jak patrze na ich gre.nie o tym tu mialo byc I NA PRAWDE MI PRZYKRO ZE KTOR NIE UMIE ODDZIELIC TEGO CO NAPISALM.wszyscy sie burzycie oooo aaaa...bo to taki swietny aktor a czy ja mowie ze nie swietny:| a czy fakt ze jest swietny nie pozwala mi sie ponabijac z jego wygldu:|z reszta teraz jest na topie a kto bedzie za tydzien czy dwa tygodnie o nastepnym bedzie pisac ze jest super phi tez znawcy sztuki sie znalezli.
aha i napisze jeszcze raz bo zaraz beda opowiedzi ze on jest super aktorem:|ja pisze o jego USATCH powtarzam USTACH a nie ze jest ZLYM AKTOREM
i nie lubie prostackiego braku toleracnji!!!to ze sobie moge go uwazac za beznadziejnego aktora(wcale tak nie jest)nie znaczy ze lubie na Afflecka!!!tak dozuccie moze Britney do tego brak slow na takie prostactwo
Plejades-ie twoj komentarz jest dosc mocny jak na osobe ktora ma w ulubionych American Pie czy Świat według Bundych (hahaha)sorka faktycznie to ty sie znasz na dobrym kinie hahaha!