Tragedia? A mogłabyś bardziej sprecyzować swój komentarz? Bo każdy głupi tak może napisać.
mi właśnie też się nie podobał :/ chyba muszę jeszcze raz obejrzeć, bo uwielbiam Bale'a i Nolana... :|
(nie podobał, bo nie wciągnął mnie)
może po prostu spodziewaliście się dużej ilości akcji przez cały film. Wg mnie jest to bardzo dobra ekranizacja. Pokazuje psychikę bohaterów i dokładną przemianę tytułowego bohatera.
Najlepszy Batman i najlepszy film jaki widziałem. Czekam na Dark Knight z niecierpliwością, ale nie wierze że będzie lepszy niż Początek.
jakoś mało argumentów masz na to ,że to jest tragedia.
Może sie nie podobał bo zbyt mało akcji,gadżetów i tego całego kolorowego,plastikowego swiata?
Mi sie film bardzo podobał, nowa historia batmana pokazująca jego narodziny - wkoncu dowiadujemy sie skąd wział sie batman, mroczniejsza od poprzednich czesci, ma swój klimat. I mi - prostemu odbiorcy (nie żadnemu "wielkiemu znawcy kina" , którzy jadą prawie każdy film tylko po to by sie pozbyc swoim kompleksów) podobał się ten film ,a o to chyba chodziło twórcom?
No i oczywiscie Christian Bale, moim zdaniem swietny.
Najlepsza czesc z serii o Batmanie. Przynajmniej dla mnie :)
Dla lubiących się czepiac dopowiem :
Napisałem ze to najlepsza czesc z serii o Batmanie. Nie chodziło mi o to ,że jest to kontynuacja którejś z części.
to tyle. :)