PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 369 tys. ocen
7,6 10 1 369292
7,4 74 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

Ani trochę nie podobał mi się ten film!!!

ocenił(a) film na 10
martuska666

Tragedia? A mogłabyś bardziej sprecyzować swój komentarz? Bo każdy głupi tak może napisać.

grygu

mi właśnie też się nie podobał :/ chyba muszę jeszcze raz obejrzeć, bo uwielbiam Bale'a i Nolana... :|

(nie podobał, bo nie wciągnął mnie)

ocenił(a) film na 10
Rever

może po prostu spodziewaliście się dużej ilości akcji przez cały film. Wg mnie jest to bardzo dobra ekranizacja. Pokazuje psychikę bohaterów i dokładną przemianę tytułowego bohatera.

ocenił(a) film na 9
grygu

Najlepszy Batman i najlepszy film jaki widziałem. Czekam na Dark Knight z niecierpliwością, ale nie wierze że będzie lepszy niż Początek.

martuska666

jakoś mało argumentów masz na to ,że to jest tragedia.
Może sie nie podobał bo zbyt mało akcji,gadżetów i tego całego kolorowego,plastikowego swiata?

Mi sie film bardzo podobał, nowa historia batmana pokazująca jego narodziny - wkoncu dowiadujemy sie skąd wział sie batman, mroczniejsza od poprzednich czesci, ma swój klimat. I mi - prostemu odbiorcy (nie żadnemu "wielkiemu znawcy kina" , którzy jadą prawie każdy film tylko po to by sie pozbyc swoim kompleksów) podobał się ten film ,a o to chyba chodziło twórcom?

No i oczywiscie Christian Bale, moim zdaniem swietny.

Najlepsza czesc z serii o Batmanie. Przynajmniej dla mnie :)

martuska666

Dla lubiących się czepiac dopowiem :

Napisałem ze to najlepsza czesc z serii o Batmanie. Nie chodziło mi o to ,że jest to kontynuacja którejś z części.

to tyle. :)

użytkownik usunięty
martuska666

A co? Za trudny w odbiorze?

problem w tym ze zatrwazajaco łatwy i dialogi do dupy