PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 369 tys. ocen
7,6 10 1 369292
7,4 74 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

Jednym słowem:

ocenił(a) film na 1

Chała chała chała!!!!:(:(:( niestety film nie zwala z nog.........ani nie wbija w kinowe fotele...po prostu nuda. gdyby nie christian bale i "ciekawe zabawki" batmana film vbylby totalnym dnem.....(p.s. film obejrzalam jako niewyspana osoba, co moglo wplynac negatywnie na jego ocene)

ocenił(a) film na 10
MAJANDRA

wydaje mi sie ze to jest raczej film dla chlopakow, fanow czlowieka nietoperza - osoby ktore nigdy sie nim nie interesowaly po prostu zlewaja na ten film, natomiast dla fanow jest on wielka uczta - tyle

brovar

Film dla chłopaków, ciekawe. Ja chłopakiem nie jestem, fanką człowieka-nietoperza też nie, a film mi się bardzo podobał.

MAJANDRA

Nie znasz się. Jak ten film Cię nudził, to nie wiem, co w Twoich ulubionych robi "Skarb narodów", bo jest dużo gorszy, w ogóle nie ma co porównywać. "Batman-Początek" to świetny film, z bardzo dobrą obsadą i przede wszystkim zrobiony "z pomysłem", jest zupełnie inny od pozostałych "Batmanów." Bale gra swietnie, ale nie jest jedyną zaletą tego filmu. Ja się na nim w ogóle nie nudziłam, a pisanie, że gdyby nie Bale i "ciekawe zabawki" film byłby dnem jest bez sensu i tylko potwierdza fakt, że się nie znasz. Rozumiem, że lubisz Mandy Moore, jak dla mnie to ona cała jest nudna.

Veda12

Czy ta baba na fotce, to kto inny? Może mi się coś pomyliło.