PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 369 tys. ocen
7,6 10 1 369314
7,4 74 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

Dlaczego wszyscy krytykują jej rolę w tym filmie? Właśnie go obejrzałam i stwierdzam, że mimo tego, iż film nie był zbyt ciekawy, to rola Katie nie zasługuje na aż tak ogromną krytykę. Fakt, że nie wyróżniała się tutaj niczym szczególnym nie jest odzwierciedleniem tego, że nie ma talentu aktorskiego. Po prostu postać Rachel nie była ciekawa, podobnie jak film. Dlatego uważam, że krytyka jej talentu biorąc pod uwagę jej rolę w tym filmie jest zdecydowanie niesłuszna.

zwijezda

A w jakim filmie Holmes była ciekawa??
Moim zdaniem Katie pasuje tylko do reklam zupek w proszku......

Ortalion

film był ciekawy a Rahel/Holmes *NIE*

Nie rozumiem jak można nie rozumieć jak "wielka aktorka" Katie Holmes może się kiepko prezentować na tle takich "słabych, niedoświadczonych aktorów" jak Gary Oldman, Michael Caine, Christian Bale, Morgan Freeman, Cillian Murphy czy Liam Nesson.

ocenił(a) film na 10
zwijezda

Masz prawo tak uważać ale dla mnie film był swietnym widowiskiem z pograczicza przygody i dramatu- nie wiem czemu mial by sie on komus az tak krancowo nie podobac. Co sie zas tyczy Katie- jest ona raczej mizerna aktorka, w której przypadku najwiekszym atutem jest to, iz jest w stanie zaprezentowac widza swoj nagi biust- zobacz ,,Dotyk przeznaczenia". Dwie miny na krzyż, słaba dykcja i ten skrzywiony usmiech- to mnie w niej razi. A postac Rachel rzeczywisice nie była specjalnie ciakawa ale duża w tym zasługa naszej gwiazdeczki, która owa role dostać mogłą zapewne tylko dzieki blikskiej znajomosci z Tomem Criusem, wiec...