Dawno tak śię nie uśmiałem.A ten aktor co grał w worku na gowie tragedia Najgorszy z filmów o CZŁOWIEKU NIETOPERZU!! Może i doborowa obsada,ale cienizna.Jak dla mnie takie filmy nie powinny powstawać!DNO DNEM POPYCHANE.Nie wiem czym się zachwycaćie.Jako komedia daje mu 10 ,ale jako ekranizacja komiksu TRAGEDIA !!!!!!!!Nic tego filmu nie ratuje.Typowy komercyjny gniot.
jako ekranizacja komiksu tragedia? hmmm.. coś mi się zdaję, że Twoje ręce nigdy nie miały w rękach jakiegokolwiek batmanowskiego komiksu z prawdziwego zdarzenia..
Swoją drogą nie podałeś żadnych argumentów (chyba, że teksty w sytlu "dno, komercha, gniot i komedia" są dla Ciebie argumentami), więc na taki atak nie opłaca nam się nawet wystawiać obrony. Pozdrów ode mnie swoje pluszaki.
To wy huja zeście widzieli Ja wiecej filmów i komiksów od niejednego No tak jak tobie worek na głowie sie podoba to wybacz ale oczym my mówimy.Ja wiem swoje,a wy swoje.Dla was to moze jest arcydzieło,ale dlamnie to tylko spartolony Batman.Mnie nigdy nie obchodziło dlaczego Batman stał się batmanem dlaczego supermen supermenem lecter lecterem Ogulnie wszystkie filmy ze słowem POCZĄTEK to chały !!!!!!!!!!!!!!!Niedługo nakręcom pewnie Batman-Koniec ,Superman -Koniec Haniball Lecter- Koniec to wszystko smieszy i irytuje.W ostatnim czasie głupota HOLLYWOODU zakrwawa o tragifarse.Ale czego się nie powiela dla kasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POwtórka goni Powtórkę jak w sezonie ogórkowym.Pozdrawiam was fani BATMAN-POCZĄTEK-ŚRODEK-KONIEC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
"Mnie nigdy nie obchodziło dlaczego Batman stał się batmanem"
To nie wiem po co w ogóle oglądałeś ten film.
"W ostatnim czasie głupota HOLLYWOODU zakrwawa o tragifarse"
Ale w porównaniu z twoją głupotą to mały pikuś.
No widać od razu że pojęcia o Batmanie nie masz żadnego.
Temu panu już dziękujemy.
Gieferg załuz worek na kartofle i śię więcej nie wypowiadaj.Czy wiesz kiedy będzie kręcony BATMAN-ŚRODEK!!!!!!!!!!!!!!!
Fascynujące ile ludzi na tym forum objeżdża ten film nie podając żadnych konkretnych argumentów. Mówienie że filmu z początkiem w tytule to chała i ciągnięcie kasy jest żenujące i mówi o tobie wszystko. Przeczytaj komiks, obejrzyj film i potem rozmawaiaj. Ja komiksu nie czytałem, ale film jest rewelacyjny. Batman to nie Hulk czy Superman którzy mają super moce. To człowiek i jeśli przeszkadza ci że w filmie Nolana jest przedstawiony jako człowiek to włącz Power Rangers.
A mi właśnie sie podoba jak jest pokazany bohatera początek, a nawet środek i koniec, a nie tylko środek. Bo srodek to się ma cały czas w serialach różnego rodzaju. Worek na głowie, a jak niby wyglądał serialowy strach na wróble, miał taki worek na głowie, chociaż prawdę powiedziawszy inaczej go wyobrażałem. Christian Bale dorównał Keatonowi, a Nolan Burtonowi. Amen.
P.S. W początku była bardzo dobra obsada, Bale, Freeman, Caine, Neeson, Holmes, Watanabe te nazwiska mówią same za siebie.