Jestem całkowicie przeciwny robieniu "psychologicznych filmów o superbohaterach".Film:nudny zrobiony tylko i wyłącznie dla kasy.Niedługo będziemy świadkami wielkiego Filmowego wydarzenia "Batman:Koniec" śmiechu warte...
Aha i jeszcze jedno:Bale nie lubię cię a jak spierdolisz Terminatora to cię na pewno nie polubię
Zgodnie z najnowszym newsem na jak zawsze nieomylnym onet.pl Christian Bale po przeczytaniu tego wątku na filmwebie zrezygnował z roli Connorsa oraz pilnie poszukuje kontaktu z założycielem tematu, by jeszcze do końca sierpnia przeprosić go za swój udział w Batman Begins i The Dark Knight. Wiadomo także, że prezydent USA - G.W. Bush zwołał specjalną naradę z kandydatami na swojego następcę Brackiem Obamą i Johnem McCainem w celu ustalenie jednobrzmiącego oświadczenia w tej sprawie. Podejrzewa się, że niesmak jaki wywołał Christian Bale u Lorda Lordiego, może mieć druzgocące skutki w polityce międzynarodowej i stosunkach między Polską a USA.
Mariusz Max Nie Kolonko Bo Inaczej Się Nazywam
Filmweb
Internet
Nudny, bo........ Nie było: hektolitrów krwi, dziewczyn paradujących w bikini i wybuchów co 5 minut.
Amerykańscy twórcy przyzwyczaili nas, że jeżeli robią już film o superbohaterze to zawsze to zawsze wychodzi sieczka dla 12- latków.
Chwała Nolanowi, że zrobił taki, a nie inny film. Jako jeden z nielicznych dostrzegł w superbohaterze człowieka.
Przy BB trzeba trochę ruszyć głową , a nie tylko bezmyślnie gapić się w ekran. Lepiej pooglądaj sobie F4, albo Spidermany.
"Zgodnie z najnowszym newsem na jak zawsze nieomylnym onet.pl Christian Bale po przeczytaniu tego wątku na filmwebie zrezygnował z roli Connorsa oraz pilnie poszukuje kontaktu z założycielem tematu, by jeszcze do końca sierpnia przeprosić go za swój udział w Batman Begins i The Dark Knight. Wiadomo także, że prezydent USA - G.W. Bush zwołał specjalną naradę z kandydatami na swojego następcę Brackiem Obamą i Johnem McCainem w celu ustalenie jednobrzmiącego oświadczenia w tej sprawie. Podejrzewa się, że niesmak jaki wywołał Christian Bale u Lorda Lordiego, może mieć druzgocące skutki w polityce międzynarodowej i stosunkach między Polską a USA.
Mariusz Max Nie Kolonko Bo Inaczej Się Nazywam
Filmweb
Internet"
heh dobre:) naprawdę udało ci się mnie rozbawić nie spodziewałem się takiej odpowiedzi:)
jestes przeciwnikiem robienia z komiksow filmow "glebszych", niestety nie wszystkie komiksy polegaja na totalnej rozwalce, a komiksowy batman wcale nie wyglada jak w poprzednich czesciach. Komiksy byly mroczne (byc moze nie wszystkie, ale na pewno zdecydowana wiekszosc). Ponadto Batman nie jest superbohaterem w przeciwienstwie do F4, hulka i innych. Bruce jest 'normalnym' czlowiekiem. Chwala Nolanowi, ze odwazyl sie zerwac z mylnym stereotypem komiksowych bohaterow. Na pewno film nie jest wybitny ani specjalnie gleboki, ale idzie w dobrym kierunku. A TDK zblizyl sie jeszcze bardziej niz poprednik mojego idealnego filmu o Batmanie, niestety jak na mój gust i tak nie był dostatecznie mroczny.
wiele osob zarzuca, ze 'problemy' poruszane w Batmanie sa oklepane itd. sory, ale komiksy licza sobie kilkadziesiat lat, a zmiana problemow zakonczyla by sie tym ze film oprocz bohaterow nie mialby nic wspolnego z pierwowzore.