PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 369 tys. ocen
7,6 10 1 369292
7,4 74 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

Film przeciętny, tak samo jak aktorstwo ( z małymi wyjątkkiem Morgana Freemana). Jedyną zaletą są efekty specjalne i sceny walk , które i tak są wg mnie pokazane za szybko. Jednak fani serii o Człowieku Nietoperzu z pewnością mimo tego pójdą do kina. Następny bez sensowny prequel , mający na celu zarobienie pieniędzy na fanatykach serii... .

użytkownik usunięty
Norma_Restarick

tak naprawdę to nie jest żaden prequel
bo niby czego?
(najpierw się dowiedz o czym piszesz, potem pisz)
jeśli dla ciebie jedyną zaletą są tu efekty specjalne...masz może tak około 15 lat? Bo takie wypowiedzi jakoś mi pasują pod ten wiek.

ocenił(a) film na 9
Norma_Restarick

jedno ale ,gdzie tam sa te efekty?? na sceny z udzialem komputera nie wiem czy mozna by wykortzystac jedna dlon:P efektow tam jest 1% ,wiec chyba nie wiesz o czym mowisz a jezeli Bale,Caine i Oldman sa przecietni to wybacz ale masz chyba male pojecie o aktorstwie ..

Sammy_Jankis

Przyznam, że nazywając przeciętniakami Oldman'a i Caine'a , szkrzywidziłam ich , i otwarcie sie przyznaję. Ale wg mnie Bale nie popisał się w tej roli, ale nie zarzucam mu bycie przeciętnym ! Mechanik jest świetnym przykładem jego możliwości. Jeśli ktoś się z tym nie zgadza , ma do tego pełne prawo.

ocenił(a) film na 9
Norma_Restarick

Przyznam ,ze Bale jako Reznick to najwyzsza półeczka ,natomiast zdecydownaie jest najlepszym Bruce'em Wayne'em ze wszystkich i nie jest przecietny w tej roli ,moze nie tak "wsztrząsająco-powalajacy" jak w Mechaniku lecz nie mam mu nic do zarzucenia zagral wrecz znakomicie:) A tak w ogóle jak mozna nie zagrac bardzo dobrze w filmie spod reki genialnego Krzyska Nolana:P..pozdro:)