Film przeciętny, tak samo jak aktorstwo ( z małymi wyjątkkiem Morgana Freemana). Jedyną zaletą są efekty specjalne i sceny walk , które i tak są wg mnie pokazane za szybko. Jednak fani serii o Człowieku Nietoperzu z pewnością mimo tego pójdą do kina. Następny bez sensowny prequel , mający na celu zarobienie pieniędzy na fanatykach serii... .
tak naprawdę to nie jest żaden prequel
bo niby czego?
(najpierw się dowiedz o czym piszesz, potem pisz)
jeśli dla ciebie jedyną zaletą są tu efekty specjalne...masz może tak około 15 lat? Bo takie wypowiedzi jakoś mi pasują pod ten wiek.
jedno ale ,gdzie tam sa te efekty?? na sceny z udzialem komputera nie wiem czy mozna by wykortzystac jedna dlon:P efektow tam jest 1% ,wiec chyba nie wiesz o czym mowisz a jezeli Bale,Caine i Oldman sa przecietni to wybacz ale masz chyba male pojecie o aktorstwie ..
Przyznam, że nazywając przeciętniakami Oldman'a i Caine'a , szkrzywidziłam ich , i otwarcie sie przyznaję. Ale wg mnie Bale nie popisał się w tej roli, ale nie zarzucam mu bycie przeciętnym ! Mechanik jest świetnym przykładem jego możliwości. Jeśli ktoś się z tym nie zgadza , ma do tego pełne prawo.
Przyznam ,ze Bale jako Reznick to najwyzsza półeczka ,natomiast zdecydownaie jest najlepszym Bruce'em Wayne'em ze wszystkich i nie jest przecietny w tej roli ,moze nie tak "wsztrząsająco-powalajacy" jak w Mechaniku lecz nie mam mu nic do zarzucenia zagral wrecz znakomicie:) A tak w ogóle jak mozna nie zagrac bardzo dobrze w filmie spod reki genialnego Krzyska Nolana:P..pozdro:)