PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 368 tys. ocen
7,6 10 1 368355
7,4 72 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

.... z przykrością stwierdzam, że film zwyczajnie słaby.

Głupiutki wątek z Ras Al'Ghulem, patetyczny do porzygania Wayne/Batman, wyjątkowo kretyńska postać Ducarda rzucającego kwestiami rodem z Paulo Coelho i głupiutka pani prokurator. A także koszmarnie teatralny i przerysowany Crane, jakby na doczepkę.

Marnie.

ocenił(a) film na 4
gerardtn1

Zgadzam się. Najgorszy Batman zaraz po "Batma& Robin". Teraz chciałem się za niego wziąć drugi raz tak przed 3 częścią, ale obejrzałem kawałek i wyłączyłem.

ocenił(a) film na 6
Dulk9

"Najgorszy Batman zaraz po Batman& Robin" ze k...a co ?

użytkownik usunięty
SensationTMF

Nie zwracaj uwagi, szkoda nerwów. Poczekajmy jaką ocenę wystawią Mrocznemu Rycerzowi. Jak taką samą no to bez komentarza

ocenił(a) film na 4

Wybacz, ale wasze wypowiedzi powinny pozostać bez komentarza.. . Takie mamy zdanie z kolegą i nic wam do tego. Mrocznego rycerza wyceniam na 7 /10, a Batman Początek to mega rozczarowanie, nudny jak flaki z olejem.

użytkownik usunięty
Dulk9

No to w takim razie, zwracam honor. Chociaż Mroczny Rycerz zasługuje w pełni na 8 i wyżej. Tylko, że z tym Batmanem i Robinem pojechałeś po bandzie... Czyli co Batman Forever i inne szity są lepsze niż Początek? Bez przesady

ocenił(a) film na 4

Sorry mam na 8 wycenione. Na tą chwilę oceniłem na 7, ale skoro wcześniej dałem 8 to znaczy, że byłem pod wrażeniem :)

ocenił(a) film na 4

No mi się te "szity" bardziej podobają, mają inny klimat, który mi pasuje, najbardziej ze wszystkich Batmanów ogólnie to lubię "Batman Animated Series" to jest w ogóle ikona Batmana :) a z filmów Powrót Batmana. Jeszcze nie widziałem MRP, ale nie spieszy mi się do kina coś.

ocenił(a) film na 6
Dulk9

Dla mnie Batman Forever, Batman & Robin to profanacja filmów o Batmanie.
Jeśli kogoś uraziłem to sory nie miałem tego na mysli, ale troche mnie to zbulwersowało :D