PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 369 tys. ocen
7,6 10 1 369314
7,4 74 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

Ten film dla Fanów Batmana po takich szmelcach jak Batman Forever i Batman&Robin to niezwykle miła niespodzianka....Wraca mroczny klimat,psychologiczne rozterki Bruca W. i nie ma zabawek typu łyżwy w butach tak jak w czwartej częśći...Dla mnie totalny wypas. 10/10

ocenił(a) film na 6
miloslupsk_2

Zgadzam się w szczególności z tym, że jest to rarytas dla fanów bo ja jako NIE FAN nie poczułem nic szczególnego co przyciągnęło by mnie do ekranu...
Film jest okay (Oceniłem go na 6/ 10 - jeśli ocena wyda Ci się niska znaczy to mniejwięcej tyle, że nie jestem fanem nietoperza)i jeśli wziąć by pod uwagę wcześniejsze części przygód BAT MANA to jest to chyba jedna z lepszych części (przedewszystkim fajnie zrealizowany klimat w Gotham City i wreszcie jakiś konkretny i realistyczny przeciwnik).
Więc jak juz wspomniałem , a ty słusznie zauważyłeś film to rarytas dla fanów i dla fanów był chyba kręcony bo dla zwykłego wyjadacza chleba CZŁOWIEK NIETOPERZ mógłby być posłem w naszym sejmnie, lub zastępować Świętego Mikołaja i wyręczać go w rozdawaniu prezentów...
FILM ŚREDNI...