Niepodobal mi sie ogladlaem go juz dawno ale to co pamietam ten gaz w miescie to bylo az smieszne i zalosne i glupie niech mi ktos przypomni dokladniej jak to z tym bylo to poweim wiecej co mi sie wtedy niepodobalo
A woz batmana to tragedia zreszta jak w kazdej czesci jest coraz smieszniejszy i cudaczny :)
Dalbym 5/6 ale patrzac na podpisy pod ocenami dam 4 - ponizej oczekiwan
Najlepszy byla czesc batman z jockerem
Gaz powiadasz, hmmm w jedynce mnie o wiele bardzije rozbawil. Te balony itd. Batmobil jest najlepszy z wszystkich czesci. Przypomina tego z PMR Millera. Jest praktyczny, silny ( nie ma pedalskich lampek itd) jest surowy i silny. Mi sie bardziej ta czesc podoba
no tak w jedynce byl gaz ale fajnie wogole film byl zrobiony troche zabawny a tutaj jest troche mroczny i z tym gazem jest inaczej poprostu niepodoba mi sie jakos nie pasuje to
Nolan stworzył arcydzieło, na miare genialnego komiksu! Świetnie opowiedziana historia, super efekty specjalne, a Bale w roli Mrocznego rycerza genialny, widać że aktor z niego pierwszorzedny co udowodnił już wcześniej m.in w Mechaniku. Dlamnie bomba, choć batmobil w filmie Burton'a lepszy:P
Zgadzam sie z wszystkim oprócz Batmobilu:D Nolan wymyslil zajebiste autko, funkcjonalne, praktyczne. Burton tez mila fajne ( ten jego system zabespieczen:P) ale Nolan podeszl o krok dalej. Nie zrobil ladnego samochodziku ze skrzydełkami na bokach, z niskim zawieszeniem itd, tylko prawdziwa bestie na drodze( scena poscigu mowi sama za siebie). Gdyby zrobic pojedynek Botmobilow z filmy Tina i Chrisa obawiam sie ze Burton przegral by. Pozdro