PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=106376}

Batman - Początek

Batman Begins
2005
7,6 369 tys. ocen
7,6 10 1 369266
7,4 74 krytyków
Batman - Początek
powrót do forum filmu Batman - Początek

Swietny i mroczny!

ocenił(a) film na 9

Doskonale aktorstwo , mroczny klimat i jedynie Katie Holmes mi tam przeszkadzala:-))

ocenił(a) film na 8
Losiu

Wolę Katie Holmes niż tą pokrzywdzoną przez Boga brakiem urody Maggie Gyllenhaal ;) Ogolnie to jeden z lepszych Batmanów wedłóg mnie.Co mam się tu rozpisywać, wystarczy napisać, że się zgadzam (prócz opinii Katie Holmes;] ) Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
persching16

Gyllenhaal przynajmniej nie robiła takich sztucznych min w stylu "hehe... aha, jasne, żałosne". Nie była zbyt ładna ale też nie psuła filmu.

ocenił(a) film na 10

To ja chyba jednak wolę ładną. Tak jak persching16 zgadzam się z autorem poza opinią o Katie Holmes.

ocenił(a) film na 8
Doktor_Wong

No, bo moim zdaniem jak to nazwać aktorka drugoplanowa w tym filmie to jednak tylko wisienka na torcie, miły dodatek dla oka i już.
Ważny jest Batman=Bale i cała historia.
Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 10
persching16

Zajebisty film pod każdym względem. W końcu doczekaliśmy się prawdziwego Batmana, który ma bardzo wiele wspólnego z tym komiksowym. A co do K. Holmes to przyznam się, że i mnie nie do końca pasowała.

ocenił(a) film na 8
Ciciu30

Też myślę ze film jest jak najbardziej solidnym i widowiskowym kinem a końcówka w porównaniu z Mrocznym Rycerzem jest o niebo lepsza :D

Losiu

Ja się zgodze, ale Katie Holmes i tak była dużo lepsza, niż Maggie Gyllenhaal. Nawet mi za bardzo ta Katie nie przeszkadzała, myslałam że będzie gorzej. Za to Gyllenhaale była najwiekszym minusem Mrocznego Rycerza. Tyle dobrego, że zginęła.

ocenił(a) film na 7
Krolik413

Mi Katie Holmes przeszkadzała-wolałam Maggie Gyllenhaal. Pasowała mi do roli Rachel. A film może być. Mroczny Rycerz o niebo lepszy.

użytkownik usunięty
Georgiana_

Nom Dark Knight wiadomo, że lepszy. Początek pokazał za to w jaką stronę Nolan idzie z Batmanem. Zobaczymy czy w trójce będzie Harley Quinn...