Jak dla mnie ta cześć Batmana to kompletne dno 1/10 przez cały film sie nudziłem !!
Downem to jesteś ty,każdy może mieć swoje zdanie o filmie,mi także bardziej podobał sie Batman i Robin i moge mu sobie dac 10/10 a temu 1/10 i tobie nic do tego dzieciaku,myślisz że jesteś kozak bo Batman Begins zebrał świetne recenzje i ty tez bedziesz głosił wszem i wobec jaki to jest wielce mądry i wspaniały film a Batman i Robin jest dla dzieciaków?Każdy ma prawo do własnego zdania,nie każdy podporządkowuje sie opini innych tak jak ty to robisz.
no jasne ze ma prawo do wlasnego zdania tylko jak mowisz, ze piszesz lepsze powiesci niz sienkiewicz albo, ze doda wniosla wiecej do muzyki niz chopin, albo ze moda na sukces jest lepsza od ojca chrzestnego to jestes zwyklym kretynem ktory albo ma g... w glowie albo stara sie na sile nie podpozadkowywac oczywistym faktom, zeby zablysnac.
Ok będe głosił wszem i wobec że Batman i Robin to gówniana papka dla dzieciaków,a Batman-Begins wielce mądry film dla mądrych i inteligentnych ludzi.Po pierwsze:W starszych filmach o wiele bardziej podobał mi sie strój Batmana,był taki prawdziwy,taki klasyczny a ten nowoczesny i beznadziejny,szczególnie bezndziejne wielkie buty w których wygląda jak komandos.Po drugie:Klimat filmu.Ja wiem że prawdziwy i niepowtarzalny klimat stworzył tylko Burton.Ale elementy kiczu w których niemal tonie Batman i Robin i Batman Forever niektórym osobom,w tym mnie naprawde sie podobają.Po trzecie:Batman i Robin:wiele akcji,bijatyk czyli tego na co(nie oszukujmy sie)lecą ludzie.Ludzie chcą akcji bo ludzie są głupi.Może ja tez jestem głupi.A wy jestescie mądrzy.Koniec.
"Głupi" - kurwa jesteś pojebany. Akcja w "Batman i Robin" to sam kicz i tandeta" i nie podporządkowuje się publicznej opinii, bo wiedziałem, że ten film to gówno tuż w po obejrzeniu w 1998 roku, kiedy nie miałem neta i nie czytałem żadnych recenzji filmowych. A Gdybym podporządkowywał się publicznej opinii, to moje ulubione byłyby filmy Burtona, a są one dla mnie dużo gorsze od "Początku". I co do akcji w BiR, to chcesz mi powiedzie, e w BB nie ma akcji, przecież tam kurwa od kd Batman pierwszy raz spotyka sie z Gordonem pod jego hata, ciagle trwa akcja, przez ponad godzine. Nie wiem ile masz lat (pewnie z 9), ale nie skomentuje twojego gustu i powtorze jeszcze raz, ze przez takich downow jak ty BB nie znajduje sie tak wysoko jak na imdb.com.