Wow, jestem pod wrażeniem, świetny, świetny film!!! Dlaczego jest tak nisko, a jakieś zakichane Avengers jest w Top 100 o.O.
Oceniających z filmwebu czasem ciężko zrozumieć..
Jak dla mnie dorównuje Mrocznemu Rycerzowi(którego pasuje sobie obejrzeć jeszcze raz), a potem do kina na 3 część :)
Swoją drogą mam pytanie: Dlaczego Katie Holmes nie zagrała w Mrocznym Rycerzu :(?
Ja też. Wcześniejsze Batmany mnie śmieszyły, i nadal tak jest, jednak obejrzałem Mrocznego Rycerza i ...obejrzałem Początek, a teraz czekam niecierpliwie na Powstanie! Jestem pod wrażeniem części stworzonych przez Nolana.
Świeżo po oglądnięciu filmu stwierdzam naprawdę, ze jest swietny i tutaj się z Toba zgadzam :D Ale co masz do Avengersów? ;D Też fajny film, choć w porównaniu na przykład do tego duzo mniej poważny :P
avengers na film webie ma lepszą ocenę od mrocznego rycerza według mnie ta wysoka ocena avengers jest niezasłużona co prawda to dobra ekranizacja komiksowa jedna daleko mu do batmanów Nolana
Może to podyktowane jest tym, że na Avengersów mogą iść wszyscy i dla większości to będzie lekka rozrywka. Batman jest dużo mroczniejszy i też nie każdemu będzie opowiadać. A co do tych ocen na filmwebie to większość po prostu ocenia co lubi i dlatego oceny są takie a nie inne ;)